lauantai, 28. heinäkuu 2012

No VIHDOINKIN!!!

 Lypsyllä 3 luettavissa täällä . Poistan vuodatuksen blogit. Kameran Takaa  löytyy taas täältä .

Ja kortit löytyvät täältä . 

 

Tervetuloa uusiin blogehin!!!

keskiviikko, 4. heinäkuu 2012

Ei vieläkään

 Siis vieläkään ei kuvapuoli pelitä vuodatuksella.  Tosi sukkaa... 

Pääjohtaja lähti tänä aamuna reissuun Napun kanssa. Hakemaan Hepun kotia, toiselta puolelta suomea. On kolmatta viikkoa jätkä ollut kummitätinsä helmoissa.  Hepulla on vielä toinen reissu edessä, loppukesästä. Rippilahjamatka nimittäin. 

Itse kävin kaupungissa. Piti ostaa poneille kivennäiset, kun olivat loppu. Onneks oli tarjouksessa K-maataloudella.  Ja kun olen tälläinen "hentonainen", niin se kiltti miesmyyjä kantoi takakonttiin asti.  Hi hi...

Sitten kävin ostamassa lippupalvelusta liput kesäteatteriin. Ja operaattorin kaupassa sepittämässä puhelintani, uutta. Tekstarit eivät lähteneet. Nyt lähtee. 

Ostin myös autolaturin. Vanhat ei käy. Vaan eipähän toiset käytä.  

tiistai, 3. heinäkuu 2012

Huijjuijjuijjui!

 Olin äsken ratsastamassa Mökön kanssa. Mökö Prinssillä ja minä Roy:llä. Kaikki meni hyvin siihen asti, kun tulimme naapurin metsästä takaisin tielle. Tiellä oli pelottava mörkö!! Naapurin mummo talutti polkupyörää, johon oli kiinnitetty kapsäkki poikineen. Roy pakitti ja korskui. Annoin raippani Mökölle, niin Prinssi suostui johtamaan. Kerran Roy pyörähti takaisin ja oli lähteä hullunlaukkaan, mutta sain sen takaisin ja pysähtymään. Pakotin Prinssin perään. Lopulta mummo pysähtyi ja Prinssi sai nuuhkaista pyörää. Päästiin ohi. Loppumatka piti pistellä ravia. Prinssi säikkyi naapurin rakkia ja otti laukan, mutta Mökö pudotti raviin. Lopulta päästiin ehjin nahoin kotiin. Pääsi pojat takaisin laitsalle. Ja lakkasi omat ikenetkin vatkaamasta...

tiistai, 3. heinäkuu 2012

Hi hi hi hi hi hi hi hi hi..

 Tosi mielenkiintoinen aamu takana.  Heräsin heti kolmen jälkeen, no se ei  ollut hauskaa en vain saanut enää unta yhtään. Nousin siis ylös aamupalaa ottamaan ja lukemaan kirjaa. Jääkaapin ovessa oli lappu, jossa pyydettiin herätystä.

Käskystä kapteeni. Herätin, kun tein lähtöä navettaan. En päässytkään navettaan, piti lähteä etsimään pääjohtajan kännykkää. Ajeltiin kaikki paikkat ja minä rillutin kännykkääni, jos jossain vaikka olisi soinut. Ei soinut. Ei edes piipannut.

Lopuksi ajettiin navetalle. Rilluttelin vielä kerran ja kärppänä kuunneltiin. Viimeinen yritys navetan puolella. Soitin ja alkoi soimaan. Soi ja soi. Etsittiin aivan höpelönä. Soi ja mistään ei löytynyt. Kuuntelin jo, että minkä lehmän mahassa soi.  Lopulta kännykkä löytyi rehujen seasta, vaikka olimme ne pöyhineet jo moneen kertaan. 

Että semoinen oli tämä aamu. Tänään pitää lähteä käymään meijerillä, toivottavasti en nuku rattiin. Ja ajella taas nurmikoita takaa vimmatusti.   

maanantai, 2. heinäkuu 2012

Töks töks...

 Tässä pitäis olla tämän aamun kuvallinen postaus, mutta mutta... Kuvia ei saa edes rautakangella siirrettyä kansioihin.   eikä tämän aamun tarinat ole mitään ilman kuvia.. siirrynpä naamakirjan puoleen.