Tässä on Tunnetta:

Viimeisen päälle poseerauskuva. Tunne on syntynyt ystävänpäivänä-04.Hymy 

Kävin etsiskelemässä tietoja siemennyskansiosta, kotikulutuksen laskemista varten. Annoin "käskyjä" lomittajalle umpeen pantavista lehmistä. Kaksi päätyi karsinaan yöksi, vähän heikomalle ravinnolle. Muuten ei saa maitoja alas. Etenkin, kun sillä toisella on maito lähes 30kg/pv ja ummessa olis jo pitänyt olla. Päättämätön Samalla laitoin listan hiehoista jotka pitäsi siirtää lehmien puolelle. Neljä olisi siirrettävä mahdollisimman pian.

Kuvasin Tähden, joka löytyy nyt Lypsykarja-blogista. Kuvaamisesta ei meinannut tulla mitään, koska lempparini Utra oli tunkemassa itseänsä esiin joka käänteessä. 
Neiti 12vee otti vaarin lölliä samalla Älppäri-neitipoikaa ja Ämpäri-hiehoa:

(Älppäri on tuo kieli-kille. )

Waikikin ilmoitin tuossa äsken taivasautoon lähteväksi. Ei tullut ensikosta lehmää. Otsan rypistys Maitoa ei anna edes kymmentä kiloa päivässä ja jalat kuulemma kipeän oloiset. Tulee mieleen Sirkku, joka epäonnistui täysin. Sirkku oli ensikkolehmäni ensimmäinen vasikka ja nykyisen Fariinin emä.

Vellamolle luettelin madonluvut. Käskin sen alkaa antamaan maitonsa ja vähän sukkelaan, tai päätyy sekin taivasautolistalle. Se vastasi uhkailuuni nostamalla häntäänsä ja pudottamalla sontaa.... Jalka suussa