Niin, sinne kaupunkiin. Tällä kertaa kokoonpanosta puuttui vain isännys ja Nappu.

Auto parkkiin ja purkauduttiin autosta. Se ei ole ihan yksinkertainen toimitus. Ensin pitää viritellä kaksosten rattaat ja kaivaa vauvat istuimistaan. Vasta sitten pääsevät kolmannen rivin matkustajat autosta ulos.  Nauru Halusin ensin käydä askartelukaupassa, kun sain joululahjaksi sinne kaksi lahjakorttia. Edellisellä kerralla sain ukaasin tulla näyttämään vauvat liikkeeseen. Nyt sitten pääsivät hyssyttelemään ja minä sain katsella ihan rauhassa mitä otan. Mikä palvelu!!! Tilasin yhden leimasimen. Käytän toisen lahjakorttini sitten siihen. Toisella ostin leikkurin. Tässä koko saalis:

Osa on tiimarin tavaraa. Neiti 12vee osti itselleen housut lahjakortillaan Seppälästä. Herra 14vee:n silmälasit käytettiin oikastavana ja kelloon ostettiin uusi ranneke. Entinen katkesi, eipä kauan kestänyt. Otsan rypistys Kampaamokaupasta ostin itselleni ja Neiti 12vee:lle shampoota ja yhteisen hoitoaineen. Kirjakaupasta taas lintukirjan ja Herra 14vee itselleen autokirjan. Kymmenellä eurolla tosi komea laitos jonka normaalihinta oli yli viiskymppiä. 

Ulos oli kauppakeskuksessa viettämämme ajan aikana kehittänyt kunnon lumimyrskyn ja näkyvyys kaupungista lähtiessä oli hikiset 50metriä.

Lopulta saimme itsemme luistinkauppaan. Nyt on uudet hokkarit Neiti 12vee:llä ja suojukset luistimiin. Koska citymarketista ei löytynyt sitä vaippamerkkiä, mitä vauvoilla käytän ajoimme vielä "omalle kaupalle" ostamaan ne. Sitten kävin Herra 11vee:n kanssa sovintomatkalla mummin luona. Lujille nuorella herralla otti anteeksipyyntö, mutta kaikki on nyt taas hyvin. Maailman vaikein sana ei suinkaan ole kiitos, vaan anteeksi.