Misse alias "Mihveli-Kihveli-Pihveli-Mitulipii".

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Hymy

Misse on syntynyt 20.08.2005 Tässä lähellä olleelle ratsastustallille. Tallilla ei kuitenkaan huolehdittu pennuista eikä emosta. Otsan rypistys Vaan kissat heitettiin julmasti ulos varastohuoneesta. Omistaja perusteli kissojen häätöä sillä, että varastohuonetta olisi pitänyt ruveta lämmittämään. Huuto Onneksi eräs tallityttö pelasti pentueen ja emon. Misse tuli meille 10-viikoisena. Sillä oli paha korvapunkki, jota hoidettiin niin maan perusteellisesti.

Misse on Mökön kissa. Misse valitsi itse Mökön, eikä päinvastoin. Misse rakastaa lupsutella Mökön naamaa. Se hipsii yläkertaan Mökön huoneeseen ja asettuu rinnan päälle makaamaan ja alkaa mussuttelemaan naamaa ja korvia. Samalla se varnistelee kaulaa. Nauru

Missellä on ylläolevassa kuvassa varsin "Missemäinen ilme". Misse on luonteeltaan perustyytyvänen kissa. Se on pennusta asti ollut Mökön vanutettavana ja Missen saa panna vaikka solmuun. Ja silti se  vaan kehrää loputtomasti.

Misse saalistaa ahkerasti. Saalistaa "kaikkea, mikä liikkuu".  Misse tekee pitkiäkin retkiä. Mutta, tulee aina yöksi kotiin. Missekin lähtee seuraamaan koulukkaita. Siispä se on pidettävä siihen asti sisällä, kunnes koulukkaat ovat tarpeeksi kaukana. 

Misse on Vinkun kultapoika. Kun Misse tuli meille, Vinku ryhtyi sille keinoemoksi. Lupsutteli sitä ja opasti metsästyksen saloihin ja lelli kaikin tavoin.

Misse rakastaa kalaruokia. Erityisesti simpukat ja katkaravut ovat erityisherkkua. Jouluna -05 meillä oli ruokapöydässä simpukoita kipossa. Misse meni pokkana ja pölli simpukat parempiin mahoihin. Nauru Muuten se ei istu penkillä kerjäämässä ruokaa. Kissankupeilla on arvojärjestys. Ensin syövät vanhemmat kissat ja sitten nuoret. Misse istuu kiltisi odottamassa vuoroaan.

Misse, niin iso kissa kun se onkin se ei sano: miau eikä kurise. Se sanoo vienolla äänellä: miu tai iu. Hymy Misse on suurin ja painavin. Se painaa 5kg, mutta se on kaikki lihasta.

Misse nukkuu mielellään Mökön huoneessa, suurella lattiatyynyllä. Mutta nukkuu myös Mökön kainalossa, päällä, jaloissa...

Missekin on leikattu. Ei pentufarmia tälläkään kertaa.

Misse on ollut ilmeisesti edellissä elämässään gerbiili. Se rakastaa järsiä pahvilaatikoita. Se on järsinyt myös tuota koria, tuossa yläkuvassa. Missellä on myös koiramaisia piirteitä. Se tykkää, että rapsutetaan mahasta. Kun sitä rapsuttaa mahasta, alkaa takajalka viputtamaan. Nauru