Nuoriso, alias Nalle ja Mökö on ylityöllistetty ja alipalkattu pesemään ja imuroimaan ynnä kiillottamaan auto. Nauru Pesun jälkeen en ollut tunnistaa Voikkaria. Alkuperäisväri näky jälleen, hurraa!!

Kävivät välillä murkinoimassa ja nyt jatkuu sisätilojen puunaus.Hymy

Uutterat autojobbarit:

1239626839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse huhkin sen viimeisen vaatekaapin läpi. Vielä yksi kassillinen menee Spr:n hyväksi ja yksi roskapöntön hyväksi.

Vaavit nukkuvat superpäiväunia. Aa on koisannut jo useamman tunnin, Bee heräsi välillä vellille, mutta jatkaa nyt maratoonia.

Aa nousi tänään ensi kerran mahallaan käsien varaan ja oikein itsekin ihmetteli "miten tässä nyt näin kävi".

Eilen illalla iski joku ihme oksetus Otsan rypistys , alkoi mahassa kiertää joka suuntaan ja ilmoitin meneväni pitkälleni. Seuraava muistikuva oli puolen yön aikaan. Nousin ei kuvottanut ja kävin nappaamassa yöpalaa. Neiti Bee halusi tissiin ja laitoin samantien takaisin punkkaansa. Neiti Aa otti saman heti perään ja sen jälkeen Bee heräsi tunnin! välein tissiin ja murjaisi vaipan täydeltä löysää. Silmät ristissä kävin vaihtamassa vaipan, jolloin Bee keksi että nythän me seurustellaan. Mutta kurja äiti oli toista mieltä, laittoi tissin suuhun ja sulki omat silmäsä. Pöh, oli pakko Bee:nkin sulkea omansa. Mikäs siinä oli maatessa, namitissi suussa koko ajan. Aamuun asti meni näin. Hohhoijaa, tuntuu kun en olisi nukkunut yhtään..