Kaksoset täytti tänään 6 kuukautta. Hymy Laitan kuvapostauksen toisena päivänä, on ollut yhtä matalalentoa koko päivä.

Aamupäivällä oli lomarenkaan kokous. Nappu lähti sitä ennen kummitätinsä matkaan mummin luo ja me pakkasimme kaksoset tavaravuoren kera autoon mukaan. Kaksoset viihtyivät aika hyvin kokouksen ajan. Postia vaivasin kokouksen jälkeen. Lähetin kaksi korttitilausta omistajilleen ja palautin kirjakerhon kirjan, jonka olin jo peruuttanut, mutta joka silti tuli. Otsan rypistys

Kotia tultua laitoin ruoan uuniin ja keitin potut, tein salaatin ja katoin pöydän. Vielä ehdin tarkistamaan lääketestin tuloksen, Torttu oli puhdas sai tankkiin. Sitten soitin työmiehet syömään.  Ja taas laukku olalle ja menoksi. Nalle oli vauvavastuussa poissaoloni ajan.

Voikkarilla kurvasin kylälle, hierontaan. Kylläpä teki eetvarttia selkähieronta!! Hieronnan jälkeen kauppaan ja tuulispäänä kotia. Korttikurssitettavani tulikin melki samassa oven avauksessa. Ensin järkkäsin täytekakun jääkaappiin vetäytymään ja sitten aloitin opetuksen.

Koko ilta siinä hurahti, kun opastin vaihe vaiheelta kahden kortin valmiiksi asti. Tyytyväinen kurssilainen lähti meiltä noin puoli tuntia sitten. Valmiiden korttien kunniaksi otimme täytekakkukahvit. Hymy

Nyt tulin naputtelmaan tämän ja lähden vielä nappaamaan jotain iltapalaa, että jaksaa taas koko yön imettää kahta ahnuria. Se on moro!!!