Ei ole tarvinnut tänään istuksia turhanpäiten. Aamulla tuli 7 ukkoa ensin aamupalalle. Isäntä sai jäädä lasten kanssa päivystämään, kun minä lähdin kylälle kauppaan. Toin sitten hevoskuormallisen ruokaa. Itse pääsin vasta ostokset laitettuani aamupalalle.

Eipä siinä joutavia ehtinyt ihmettelemään, kun ruoanlaittoon oli ruvettava. Samalla kokoajan Nappua silmäillen. Vaikka kuinka vilkuilin lattiatason tapahtumia, ehti Nappu kaksi kertaa kalauttaa Beetä päin näköä. Siinä sitä sitten sai kaiken kiireen keskellä hyssytellä. Otsan rypistys  Uhkasin sulkea Napun "rauhoitushuoneeseen" päiväksi, ellei moinen meno lopu. Nappu kiipesi nojatuoliin mököttämään. Molemmat vauvat onneksi oli päiväunilla silloin, kun ukot tulivat syömään. Napun iskin samaan aikaan syömään omalle paikalleen. Siinä vaiheessa otin itse aamukahvin ja istahdin.

Heppu tuli ensin koulusta ja heti perään Nalle. Heppu sai kunnian siivota Napun *****vaipan Nauru, sillä minä valmistelin samalla lähtöä Citymarkettiin. Mukaani otin Napun, pois kotoa pahoja tekemästä ja jätin Nallen vauvavastaavaksi. Sitäpaitsi Napun kanssa on helpompi käydä kaupoilla, kuin kaksosten. Nappu viihtyy autokärrissä loistavasti, mutta kaksoset ei yhtään rattaissa. Ostettiin vauvoille vellejä, soseita ja Nan:ia. Miksen tee itse soseita? Siksi, että sitten en ehtisi tehdä enää mitään muuta. Vellijauhettakin on myynnissä vain yhtä laatua. Otsan rypistys Ostan erilasia ensipuuroja ja laimennan ne velliksi. Sitä velliä nimittäin kuluu ja paljon!! Puuroa koiteltiin Nallen kanssa viikonloppuna syöttää kaksosille, laihoin tuloksin. Aa söi muutaman lusikallisen ja Bee ei yhtään. Jotta sellasta kivaa.

Äsken naputtelin koneelle mittalypsyn tulokset, umpeen mennen Vihtan ja Urut-lehmän syntyneen pienokaisen. Se on Ämpäri nyt isosisko. Silmänisku Viime vuonnahan Urut teki sonnin, Alton.

Seuraavaksi hiipparoin pihalle, pitää viedä postilootaan pari korttia lähtemään ja muutenkin vähän ravan kanssa työskennellä....

Muistakaa osallistua puun ympärysmitan arvaamiseen. Namiherkun ostin palkinnoksi jo tänään.  

ps: Rapasin jo sen auton.Cool