...tosikaveri ei kiristä!Otsan rypistys Heppu toi koulusta itse kirjoittamansa lapun, jonka mukaan Heppu oli kaverinsa yllytyksestä kiivennyt koulun katolle. Aikani kun tivasin syytä moiseen typeryyteen, Heppu tunnusti: kaveri oli kiivennyt ensin ja sitten kirstänyt "jos oot mun kaveri niin kiipeet kanssa, muuten et oo." Tosi kiva kaveri. Otsan rypistys Koska Heppu halusi olla hyvä kaveri ja tyhmä, niin Heppukin kiipesi ja kiinnihän jäi.   Ovela kaveri kun oli jo katolta pois tullut. Kieroja nykyajan kakarat! Sanoin sitten, että tälläisen kaverin kanssa kaveraaminen loppuu sitten tältä keväältä. Josko Luoja sois viisautta syksyyn mennessä.

Samainen kaveri kulkee Hepun kanssa osan koulumatkaa. Nimittäin asuu melkein koulun vieressä. Sitten viivyttää Heppua pyytämällä jäämään lässyttelemään kotinsa pihalle. Meikä sitten kotona hätäilee, missä poika on kun kello on jo vaikka mitä, eikä poikaa näy, ei kuulu. Hepulla ei siis ole kännykkää. Ja Hepulla useampi kilometri siitä kaverin luota kotiin. Itsehän toki Heppu siihen jää, mutta kumminkin. Talvella asia on vielä eri juttu, sillä pitää kävellä kotiin ja on pimeä aijemmin. Ei katuvaloja täällä korvessa.

Hepulla ei muuten ole varaa näet typerehtiä enää tänä keväänä, sillä muuten se kännykkä siirtyy iloisesti syksyyn. Tämä asiahan on sen kaverin tiedossa. Vasta pari viikkoa sitten Hepulla oli "käytöskehityskeskustelu" koululla opettajan ja minun kanssa. Tämän kivan kaverin kanssa tunnilla pulisemisesta. Että silleen.

Muoksis: Tänään Heppu kertoi koulusta tultuaan, että  kun keräsivät roskia kevätperinteen tapaan tuo kaveri oli särkenyt pulloja luontoon. Äly hoi!