Taas on hoidettu 24 lehmän sorkat. Koko päivä  vilahti. Nallen otin päiväksi pois koulusta, kun ei ollut lomittajaa. Nalle heräsi aamunavetalle ja oli ajamassa myös lehmiä telineeseen. Kaksosia ja Nappua hoitivat molemmat mummit. Anoppi oli avustajana ja Napun ulkoiluttajana, kun tuo nostelu ei edelleenkään suju.

Kun sain kaksoset aamu-unille, lähdin navettaan. Aloitin aseman pesulla. Silläaikaa miehet ottivat aamupalaa toimistossa. Kohtapa sitä taas tositoimissa oltiin.  Jouhevasti tällä kertaa lehmät asteli telineeseen. Eniten hanttiin laittoi Silmu ja Säde. Urut:kin oli hankala.

Ruoan jälkeen kävin nyhtämässä reilun sankollisen tuoretta ruohoa lehmille maisteltavaksi. Kulkiessani pöydällä, ahneimmät lehmät seurasivat perässä ja koittivat pölliä kädestä herkut. Nauru

Kolmelta homma oli ohi ja jäin laittamaan lypsyaseman lypsykuntoon, samoin maitohuoneen. Sitten laitoin vasikkakarsinoihin lisää pehkuja ja kävin siivoamassa ruokintapöydän. Sitten soitin isännälle, että alkaa joutua. Laitettiin vasikoille korvamerkkejä.

Ego ja Eko lähtivät välitysautoon. Sittenpä minä hipsin tuvalle, suihkuun ja viemään mutsia kaupunkiin.

Iltatöille isännän avuksi jäivät Mökö ja Heppu.

Tässä kuva Esikosta:

1243351252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e