Lupasin sen postauksen vauvoista. No, en oo ehtiny. Aamulla piti lähteä heti yhdeksältä ajamaan kylälle, maitonäytteitä viemään eläinlääkärille. Sieltä ajoin suoraan meijerille. Lääketestiaineet oli aivan loppu. Tein eilen Tähdestä testin ja tulos oli maailman sinisin. Otsan rypistys Ostin toki muutakin meijeriltä. Otin myös näytepurkkeja seuraavaa mittanäytettä varten ja lähetyslaatikoita. 

Sitten kävin ruokakaupassa, mm. kaksosten vaippoja lähti mukaan. Vaipat on sitten aina loppu.

Tokmannilta kävin hakemassa vielä oviaukkoon laitettavan verhon. Ei ollut lamelliversiota, piti ottaa sellainen magneettioviverho. Se on kyllä kökkö, jos silti jäisi muutama kärpänen tulematta sisälle. 

Kotia kun tulin, heti ruoanlaittoon. Syötyä  vaihdoin navettaryysyt ja lastasin kottikärryihin pesuainepöntön, teollisuusimurin ja ne kamat mitä otin meijeriltä. Navetalla aloin imuroida kärpäsiä. Nauru Luitte aivan oikein, kärpäsiä. Toisessa kädessä mulla oli sähköinen kärpäslätkä. Imuri imi nosto-ovesta läjäpäin lentäviä ja pakenevat siivekkäät paistoin lätkään. Vielä sinne niitä jäi....  Sitten menin hiehokarsinaan ja pyydystin Yö:n. Kaulapannan kun sain kaulaan, kiinnitys sujui kuin tanssi. Kaulapannan laitoin "huijaamalla". Hymy  Sitten Nalle tuli isännän patistamana navettaan ja metsästimme  karsinoihin Viirun ja Yhdisteen. Eläinlääkäri tuli. Ensin Tetris tutkittiin, sille tuli hoito. Sitten Viiru ja Viirulle myös. Sitten kokeiltiin Yhdiste. Yhdisteelle laitettiin kierukka. Ursa katseli omasta karsinastaan kiinnostuneena. Ursa on poikimassa, sen verran häntä oli kaarella.  Lopuksi tutkittiin Yö-hieho. Lääkäri ihmetteli hiehon sisuksissa. Rakkulaa epäili, mutta kun Yö ei ole tullut kertaakaan kiimaan. Yö sai hormoonipiikin. Puolentoista viikon sisään elukan pitäisi tulla kiimaan. Jollei tule, saa nousta taivasautoon. Ja jos tulee ja ei tule tiineeksi, sama resepti. Yhdisteellä on myös yksi mahdollisuus tulla tiineeksi, ellei samaan osoitteeseen Yö:n kanssa. Otsan rypistys

Lopuksi Nallen kanssa siirrettiin Eira ja Energia seuraavaan pikkuvasikkakarsinaan. Alkaa olla ahdasta juottovasikoiden karsinassa. Silti jäi vielä 11lehmävasikkaa ja 1 sonnivasikka juottokarsinaan pörräämään.

Tupaan tulin eläinlääkärin lähdettyä. Nalle jäi lomittajan avuksi. Piti alkaa sepittämään mittalypsyntuloksia koneelle. Ensin kuitenkin ilmoitin Elementin välitykseen.  Tarvitsisi olla farmaseutti, että osaisi tulkita harakanvarpaita ja ihmemerkkejä lomittajien jäljiltä. Ilmoitin samalla pari lehmää umpeenjääneiksi. Hakkasin mitan tulokset koneelle ja ilmoitin kotikulutuksen. Jätin koneen lähettämään tietoja laskentakeskukselle ja painelin itse kahville ja marjapiirakalle. Puuh, mutta vieläkään ei ole sitä postausta kaksosista...

Laittakaahan vielä käpälät ristiin, että Ursa tekisi lehmävasikan. AH!, se sonni, se sonni....!