Ratsastustunti takana. Mököllä tällä kertaa Liepu. Minulla jälleen Prinssi. Vikillä ratsasti joku, joka tarvitsi varman ratsun. No, sitähän Viki on. Menee kuin rasvainen pikajuna kiskoja myöten. Nauru

Tunnilla oli myös Bandi ja Riku.

Perustaivutuksia isolla ympyrällä oli paljon. Ympyrän sisällä S-kirjaimen muotoista puolikaarta molempiin suuntiin. Oli myös suorakulmakäännös, tötterön kohdalla seis ja heti ravia suoraan ja taas suorakulmakäännös.

Laukkasimme ympyrällä vuorotellen ja siitä piti ottaa ensin seis ja jatkaa samassa laukalla. Sitten laukasta käyntiin ja suoraan laukkaan takaisin. Oikealla ja vasemmalla laukalla.

Prinssistä sai kaivaa vaihteita ihan tosissaan. Se heitti vauhdin ihan läskiksi. Sain rummuttaa pohkeita kuin singeri koko ajan. Jalat oli tunnin jälkeen ihan poikki.Tällä kertaa sen silmissä ei vilistänyt pikku-ukkoja. Skootterille piti toki luimistella aina ohittaessa. (Moottoripeli oli parkissa tallipihalla.)

Liepun ravi on sellaista "honkkelihyppelyä". Nauru Piiiiiiiiiiiiitkät askeleet ihme hyppelyllä höystettynä. Ei mitkään ihanne askellajit. Mökön jalustimet karkailivat vähän väliä, enkä kyllä yhtään ihmettele.