Vaikka rehunteko olikin kesken, häivyin härskisti keskeltä hälinää kaupungille. Veivasin aamulla sopan työmiehille. Sen perästä avitin navetassa saamaan kaksi hiehoa kiinni tarkastusta varten ja jeesasin lomittajaa asemanpesussa. Sitten  pakkasin kaksoset autoon ja häivyin. Nauru

Mulla oli tärskyt kaupungissa Jantan kanssa. Tavattiin sitten Hesessä. Tunnistin Jantan "julkkis"-miehen ensin. Silmänisku Kyllä me siinä lässyteltiin kaikenlaista varmaan toista tuntia. Eikä tarvinnut ujostella puolin eikä toisin.

Oli eri kivaa tavata teidät molemmat. Toivottavasti Tintsku tykkäsi leimakuvista.

                                  ------------*------------

Soitallin sitten mutsille ja tarjouduin kylään. Siispä nokka kohti mummolaa. Kaksoset vierastivat alussa tosi paljon mummia, mutta sitten alettiin tutkia nurkkia oikein urakalla. Juuri kun oli kivointa häärätä tavaroiden kanssa, siirryttiin seuraavaan kyläpaikkaan. Bee suorastaan suuttui, kun piti lähteä.

Ajelin siitä seuraavaksi bestikseni luo. Hän yksin emännöi kotonaan. Oli paenneet ukko ja musti maalle. Nauru Nostelin vaan koiran kupposet ylös ja laskin vauvat irti. Alussa ei millään olisi halunneet muuta kuin sylissä olla, mutta sitten innostuivat liikkumaan.

Bee jopa konttasi muutaman askeleen!!! Niin ja Aa oli eilen noussut seisomaan tukea vasten!! Näin sitä mennään.