Viime yönä ei turhia tunteja nukuttu. Bee valvotti ensin puoli kahteen ja sen jälkeen puolen tunnin välein. Sitten heräili Aa. Ei voi sanoa, että olisin nukkunut. Pikemminkin horrostin.Aamulla puoli seitsemän reippaana (puolikuolleena) ylös.

Anoppi jäi aamupäivällä lapsenvahdiksi ja kaupunkiin oli paahdettava. Mulla oli pohjallisten sovitus. Puolituntinen vierähti ja pohjalliset kainalossa poistuin paikalta.

Seuraava osoite: keskustaan. Ne oli markkinat ja toripäivät. Ensin kävin kuitenkin huojentamassa tiliäni, maksamassa laskuja siis. Ja sitten postiin. Laitoin Riiviölle  -Auran kummitädille- paketin ja palautin toisen lähetyksen.  Alkaa jo kärsivällisyys sen asian kohdalta olla lopussa. Tilasin yhdestä nettikaupasta muutaman Tilda-tuotteen. Ensin tilaukseni peruttiin, kun en kuulemma ollut maksanut 7 päivän kuluessa. Joopajoo... laitoin s-postia heille, paha maksaa mitään kun ei ollut sitä tilinumeroa minne maksaa. Pahoitellen vastauksena tilitiedot tulivat. Eipä mittään. Viikko vierähti ja tänään tuli kauan kaivattu paketti. Mutta mitä??? Ihan väärät tavarat. Minä maksoin 25euroa ja siinä oli mitälie tavaraa n.15eurolla. Laitoin saatteen kera paketin takaisin. Niin, postimaksuthan jouduin maksamaan siitä uudelleen. Saapa nähdä tuleeko mitään hyvitystä tälle töpeksinnälle. Ja saipa olla ihan se laitimmainen kerta, kun asioin ko. liikkeessä.

Torille hiippailin. Mukaan tarttui neljälle mukulalle t-paidat. Itselle valitsin mustan t-paidan, jossa lukee: PIRTTIHIRMU.

Kummasti sitä aikaa vaan saa tuolla kaupungilla tuhrattua.Kello oli kolme, kun ajattelin suhauttaa Prismaan. Katselemaan kaksosille talvihaalareita. Hullua, että ne pitää ostaa jo nyt. Muuten jää tyystin ilman. Kolmesta väristä piti valita.Vaaleanpunaisia oli vaan yksi kokoa 80, sinisiä pitkään mietin. Päädyin kuitenkin valkeisiin ruskehtavilla somisteilla. Pitää pukea vaaveille joku päivä ensin syksyhaalarit ja sitten talvihaalarit ja räpsiä kuvia. Haalarit ostin "perintörahoillani". Päätin, että vauvat saivat tuntemattomaksi jääneeltä ukiltaan edes jotain.

Lähdettyäni Prismasta, lomittaja soitti. Timantti oli poikinut ja ilmeisesti halvaantunut. Kehoitin soittamaan eläinlääkärille. Ihan sama kelle, kunhan lekuri olisi tulossa. Kalkkia elukka on kyllä saanut, vaan ei ole riittänyt.  

Vielä citymarkettiin täydennysostoksille. Onneksi ostin Prismasta haalarit, cittarissa ne olivat 10euroa kalliimmat.

Ja kotiin. Melkein kuukahdin rattiin tullessa. Tuliaiset miellyttivät nuorempaa sukupolvea.

*******************************************************************************************

Isännyskin oli ollut teillä tietymättömillä päivän. Hälläkin oli tuliaisia, Napulle:

Tässä Nappu poseeraa. Kypärästä ei tarvitse tulla muistuttamaan, sellainen on olemassa. Nappu ei ajanut senttiäkään.

Niin, ja Napun paidassa lukee: Älä komenna, tai muutan mummolaan!

Kun ei saa ikinä nukkua, niin kaipa nuo meikäläisen patterit sitten latautuvat aurinkoenergialla... zzzzzzzzzzz!