Tällä kertaa kuvattomat. Bee:lle tuli kuudes hammas, Aa:llahan jo on kuusi. Eilen Bee keksi, miten kiivetään rahin päälle. Sen rahin päälle, mistä pääsee hämmentämään dvd-levyjä. Monet levyt tulivat jo hyllystä alas ropisemalla ja oli kiipeämässä tv-hyllyn päälle... Nyt koetetaan pitää lelulootaa vielä rahin edessä. Kohta saa taas käännellä tuvan penkit nurinniskoin lattialle. Ihan niinkuin Napunkin aikaan. Ja sitten mä en enää ehdi tekemään mitään muuta, kuin rallattamaan kaksosten perässä. Milloin mistäkin ovat tippuilemassa alas. Pitänee varmaan alkaa harkitsemaan leikkikehän ostoa/ tekoa. Riittävän korkean.

Aa:lla on makea mustelma tai pikemminkin punelma poskessa, kun veti mukit sängyssään. Ei voi mitään, kun riekkuuvat sängyissään yöllä. Meikä kun ei omaa yönäköä ja olen patasokea ilman laseja... ja jos poltan valoja yöllä, niin en saa heitä takaisin nukkumaan. He kun edelleen heräilevät yöllä 3x per nenä, eriaikaan.

Viime yönä valvotti Aa, edellisen Bee. Jos toinen jostain ihmesyystä herää VAAN kaksi kertaa, voitte olla varmoja että toinen herää sitten sen viisi kertaa. Onpa ollut niitäkin öitä, kun mun on annettu nukkua parin tunnin yöunet. Ei puhettakaan, että saisi päivällä nukkua sekuntiakaan. On taas viime aikoina tullut univelkaa joka sormelle ja varpaalle.