No, tälläkertaa ei kyllä satanut. Mutta kenttä oli kurjan märkä. Eilenhän oli täälläkin satanut kissoja, koiria ja muitakin eläimiä...

Kentällä tunaroivat tänään: Riku-Liepu-Bandi-Viki ja Roi. Minä Vikillä ja Mökö Rikulla. Ravattiin ensin kevyttäravia ja  tehtiin tötteröillä voltti. Ravi ei saanut hidastua yhtään. Sitten harjoitusravia. Piti osata istua täydellisesti. Kaikkien virheistä muistettiin mainita. Ja jokaisella riitti mainittavaa. Suuntaa välillä vaihdeltiin. 

Tallin puoleisessa päässä vuorotellen istuttiin harjoitusraviin ja portilla nostettiin laukka. Laukassa voltti tötteröiden ympäri. Suunnan vaihto ja toisessa päässä piti pudottaa käyntiin ravista. Keskellä päätyä nostettiin laukka suoraan käynnistä ja tötteröiden ympäri taas se voltti. Kaksi kierrosta. Viimeisellä kierroksella kaikkien piti osata täydellisesti laukannosto suoraan käynnistä. Ja jes!!! Se meni mulla aivan nappiin!!!! Vähänkö teki mieli tuulettaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Lopuksi meistä ja hevosista rutistettiin vielä viimeisetkin mehut. Piti ratsastaa kevyttä ravia niin reippaasti kuin taisi.