Raha se on kyllä niin huba keksintö, ettei sitä millään pysty piättelemään.... menöö menojaan.  Odottelin pitkän päivän Nallea koulusta ja kun hän suvaitsi saapua, pakkasin hänet samantien autoon. Nokka kohti kaupungin iloja. Matkalla pysähdyin huojentamaan tiliäni laskuilla. Sitten kaupunkiin ja autolle parkkipaikka.

Ensin hoidimme yhden asioinnin pois päiväjärjestyksestä ja sitten haimme Nallen uudet lasit. Kyllä nyt kelpaa katella maailmaa uusien akkunoiden kautta.

Sitten vein Nallen appeelle Raxiin. Murkinoituamme jatkoimme kierrosta. Vuorossa oli pääasia. Eli Nallen karvojen höyhennys. Vajaan puolen tunnin jälkeen oli uusi pää. Kävin sitten Tiimarissa pari juttua ostamassa ja häipättiin keskustasta.

Cittariin ja sapuskaostoksille. Samalla mukaan lähti Nallelle uusi reppu, entinen hajosi atomeiksi ajat sitten. Ja kisseille uusi vessa. Kelpaa käydä uudessa mukavuuslaitoksessa kuopimassa. Entinen oli jo aivan halkipoikki. Aikaa ja rahaa palaa aina siinä kaupassa. Kotona olimme vasta pitkälti iltaseitsemän jälkeen.