Noita-akkan piti tulla tänään käymään. ( = eräs ärsyttävä neuvoja ), mutta se soittikin aamulla -ja herätti prkl- ja perui tulonsa. Olin valmistautunut evakuoimaan itseni. Evakuoin itseni siitä huolimatta kaupunkiin.

HenkkaMaukassa oli jo alealeale ja ostin sieltä Hatille ja Vatille Hello Kitty asut sekä kultatossut. Napulle lähti paljon hienommat vermeet matkaan. Kiersimme mutsin kanssa hulluna kauppoja, ennenkuin löytyi Napullekin kultatossut. Sillä sotahan siitä olisi tullut, jos Napulle ei olisi tossuja sitten ollutkaan.

Välillä kävimme tankkaamassa itseämme, jotta jaksettiin taas.

Vielä tokmannille, kun mutsi halusi itselleen led-valoja katsella. Itse haahuilin ratsastusvarusteita kohti. Viereeni tuli naisihminen kysymään, minkä kokoiset sukat kävisi 11-vuotiaalle. Opastin häntä, huomasin hänen kärryssään samanlaisen pallon, joka ostettiin vasikoille. Hän kertoi vievänsä sen ponille. Kysyi, olinko sen kiinnittänyt vai miten. Kerroin, että se tuli meillä vasikoille ja karsinaan olin suoraan viskannut. Joten hänkin päätyi laittamaan pihattoon sen ponin leikittäväksi. Kiitteli minua neuvoista ja sanoi, kun piti ihan tuntematonta vaivata. Mikäs siinä, mielellänihän minä.

Hatti jo kiireesti riisuu tossujaan:

Vatti ihan tyytyväisenä omiinsa:

Ja tässä koko komeudessaan Nappu:

Lähikuva siivistä: