Party Lite:n paketti tuli poissaollessani. Piti viedä mutsille tilauksensa tänään, mutta enhän minä lahopää muistanut. Toisille toimitan ensitilassa, kun vaan mahdollista. 

Tässä päätilaukseni itselleni:

Otin myös emännän hyvityksellä kynttilöitä itselleni. Kuva ei tee oikeutta maljan värille.

Hiski innostui taas roikkuilemaan tuolinpäällä *näyttävästi*:

Päivä meni hölmistellessä, mutta iltapäivällä mulla oli magneettikuvaus saikulla. Pakkasin mukaani Mökön, jolle tyrkkäsin hiusvärirahaa näppiin. Mentiin autolle, mutta eipä Voikkari käynnistynytkään. Isäntä pörräsi pihassa ja kävin valittamassa hälle. Laittoi laturiin ja hetken päästä moottori hyrräsikin. Mutta, en voinut tehdä reissua, kuten olin suunnitellut.

Ajoin ihan ensiksi kaupungissa akkuostoksille. Jätin Voikkarin hyrisemään parkkipaikalle ja Mökön autonvahdiksi. Itse marssin tiskille ja ilmoitin mitä vailla olin. Auton rekisterin perusteella näppärä myyjä haki hyllystä tarvitsemani ja toi sen minulle. Tosi hyvää palvelua. Tehtäväksen jäi maksaminen ja akun autoon kantaminen. 

Heitin sitten Mökön keskustaan ja ajoin itse saikulle. Auto parkkitaloon ja kännyt ristiin, että se vielä siitä lähtisi...

Röntgenosastolle ilmoittauduin ja etsiydyin oikeaan paikkaan. Ajat olivat sitten yli puolituntia myöhässä. Ilmoitin Mökölle viiveestä ja kehoitin käymään odotellessa vaikka donitsilla.

Sitten olikin jo vuoroni. Mukana minulla oli Within Temptation:n levy, sillä kone joka tekee kuvauksen pitää melkoista mekkalaa. Aika meni siivillä, olin nukahtaa siihen. Laitettiin vielä varjoainetta suoneen ja kuvattiin hetki. Homma ohi ja sain häipyä.

Ruinasin mielessäni autoa käynnistymään, kun maksoin automaattiin parkkilippuni. Käynnistyi se, vaikka ei hyrähtänytkään iloisesti. Pääasia, ettei tarvinnut sinne jäädä nalkkiin.

Parkkitalosta selvittyäni ulos, soitin Mökölle minne tulla odottamaan kyytiä. Kun Mökö oli saalistettu kyytiin, lähdin ajamaan mummille Napun hakua varten. Soitin matkanvarrelta, että alkaa loihtia Nappua lähtökuntoon. Autoa ei passannut edelleekään sammuttaa parkkiin. Jätin Mökön taas Voikkarin kaveriksi ja painelin hakemaan Nappua. Nappu odottikin eteisessä kamat kasseissa ja vaatteet niskassa.

Nappu oli kovasti komennellut mummia ja työllistänyt ostosreissulla. Nappu oli halunnut itse työntää pikkukärryjä, no ei siinä mitään. Mutta kun Nappu oli kasannut kärryt salaa tavaroilla, jotka mummi sitten joutui palauttelemaan oikeisiin hyllyihin takaisin. Lisäksi tuossa ennen soittamistani, mummi oli kehoittanut Nappua laittamaan sukkahousut jalkaan, äiti varmaan kohta tulisi hakemaan. Oli Nappu käynyt piilottamassa sukkahousut, ettei tarvitsisi lähteä. Ovela kakara!

Kotiin kun lopultakin päästiin, Nappu piti meille kamalan älämölön. Meidät kaikki haukuttiin lyttyyn, vauvoja komenti kovaan ääneen ja kirkui, huusi ja viskeli tavaroita ympäri tupaa. Katsottiin Nappua haavit auki, joka sorkka!!

Että semmosta kivaa oli tänään.