Eläinlääkäri kävi pistelemässä ensin Viettelykselle rauhottavaa ja puuduttavaa kuontaloon. Sitten piikitettiin Lulu ja vastaanottaja hiehot. Hiehot ovat Arabia ja Ananas. Arabian pyydystys ei ollut helpoimmasta päästä.

Menin ajamaan lehmiä, kun aloittivat sarvensahauksen. Elukka oli aivan jurrissa ja silti laittoi vastaan täysillä. Taisi olla kaksi pitelijää sarvensahaajan lisäksi.

Aloittelin siis lypsyn itsekseni. Ufo seisoi viimeisellä paikalla ja alkoi riehumaan jo kastellessani sitä. Laitoin siis koiven putkeen kiinni ja pesin kaikessa rauhassa. Arvasin, että nyt mättää jossakin. Ja mättihän sillä. Kaikki vetimet solutti. Kolme vedintä, yksi ummessa. Utare puhkesi eilen ja mätää valui ulos. Toinen takautare on ollut kivikova. Nyt tuli p*skat pellolle. Toivottavasti ei intoudu soluttelemaan, sillä on pullat huonosti uunissa. Ei kantava ja ei lypsä paljon. Nyt taas kolme elukkaa soluttaa. Välillä alkaa tämä taistelu turhauttaa ja suoraan sanoen v*****aa!!

Ufo siis laskettiin lypsämättä läpi ja kierrätettiin uudelleen lypsypuolelle. Rasittava elukka. Se oli tunkemassa joka kerta riviin. Aina piti ajaa pois.

Edistystä, Viilaa ei tarvinnut sitoa. Lypsin sen keskellä, eikä se inahtanutkaan. Jes!

Lypsyn jälkeen kävin kurkkaamassa hiehoa. Se urvotti pitkällään ja oli vielä ihan pihalla. Torkulle laitoin jalkaremmit. Limottelee jo jonkun verran.