Karsinoiden tyhjäyksessä hiehoja vahtivat anoppi ja Heppu. Heppu on tässä lajissa konkari ja hiehot tietää sen myös. Eivät "hypi silmille".                           Minä ajoin lehmät asemalle ja lypsypuolelle, siivosin parret jne jne.

Aloittelin lypsyn. Tällä kertaa en pitänyt edes sen kummempaa kiirettä. Ei ollut edes ajoilta, se oli eilen. Pyyhin puolen kerrallaan ja välillä ajoin uutta satsia odottamaan. Elukoista osa temppuili ihan urakalla ja etenkin Dali. Kirosin sen alimpaan #@ { ?+*:n!!! Sen sai ajaa sen sata kertaa pois jonosta ja aina vaan tunki takaisin. Elukka lypsetään viimeisessä erässä, koska sillä on aureus.

Sitomisvuorossa olivat USA-Ukulele-VItamiini-Ämpäri-Viulu ja Toti. Viiru ja Ydin menivät välissä ja molemmat potkivat ihan oikeasti. Jos jaksan, pakotan ne huomenna viimeiseksi ja näytän närhen värkit. Samoin jostain syystä Ylikypsä on alkanut tinttailla koivella -ei hyvä! 

Karsinoiden tyhjäyksen jälkeen jäivät laittelemaan pehkuja ja siivoamaan ritiläpalkit. Kuulin anopin sanovan Hepulle, äidin auttamisesta, mutta minä huusin asemalta ettei tarvitse. Olkaa ihan rauhassa. Kuulivat, kun haukuin Dalin vaikka miksi!! 

Anoppi tuli asemalle, kun viimeinen oli lypsyssä. Taisi mennä parsia putsimaan... Aseman ja maitohuoneen siivouksen jälkeen, menin laittamaan toimistoon vielä näytepurkit huomiselle valmiiksi.

Niin olin vielä nopeampi tänään vaikka en edes mitenkään kiirehtinyt... tulikohan enkat?