Vitamiinilla oli aamulla soluja toisessa takasessa, mutta illalla takanen oli testin mukaan ihan ok. Mikä lie viirannut vetimessä.

Asemalla kävi kylmähenkäys talvisäässä, aseman lattia paikoin jääti liukkaaksi. Käsille oli hiukan viileää. Tuntui melkoisen nannalta välillä laskea suihkusta kuumaa vettä käsille. Viirulle uhkasin eilen näyttään närhen värkit, kun tulee puolelleni. Se otti puheestani vaarin ja suunnisti anopin lypsypuolelle. Vielä minä sen opetan. Eilen kojautti sorkalla käteen. Muita potkijoita ja koneen pudottajia sen sijaan puolellani vilisi. Vikkelä, Ydin, Utra, Utrio, Vokaali, Viila... jne. Loput hillujoista oli sidottavia. Nuita edellämainittuja en viitsi sitoa, latelen niille vain uhkauksia.

Valio, Vehnä ja Finksi siirtyvä piakkoin lypsypuolelle tunnutukseen. Fariini taas siirtyy umpiosastolle. Venla otetaan tunnutukseen viikon perästä. Alkaa taas se asemalle hiipiminen takakautta ja tavaroiden pölliminen & valojen rämpsyttely.

Kameran kera heiluin töiden päätteeksi. Tässä ensin Ammua, ei niin puhdas naama:

Kuvan laatu ei ole huono, vaan tuo vaalea on kylmää ilmaa verhoseinästä.

Eilen tuupattiin Elovena vieroitettujen karsinaan ( 2-4kk ) . Se on sopeutunut uusien kamujen kanssa loistavasti. Elovena on toiseksi viimeinen rivissä:

Erilainen kuvakulma:

Elovenalla on maailman pisin vasikankieli!!!

*Slurrrrrrrrrrrrrpppppppppsssssssssssssssss!!!!!*

Uusien pehkujen kunniaksi pitää vähän puskea kaverin kanssa. ´Elysee ja Essu:

Energia tuppaa henkeen:

Tukka hyvin, kaikki hyvin. Uuniomenan kutrit ovat aina kurissa: