Eilispäivä vierähti kaupungissa. Aamupäivällä starttasin pihasta. Soitin matkalla bestikselle ja sovin hakevani hänet kotoaan. Sitten ajoin mutsille viemään kippokuppinsa ja tilaamansa kortin.

Kaupungissa parkkipaikka löytyi yllättävän helposti lauantaipäiväksi. Ehdimme juuri sopivasti bussia vastaan. Ensin kierrettiin kaikki rättiputiikit ja kenkämestat. Sitten kahvihammasta kolotti. Kaupungin parhaaseen kahvilaan parkkeerattiin. Sopivasti sieltä vielä ehdittiin autolle, ennen parkkiajan loppumista.

Päätettiin karistaa keskusta lumet jaloistamme ja ajettiin Prismaan. Sinne oli päätynyt ilmeisesti myös puoli kaupunkia.

Ruoka ym. ostokset suoritettuamme, kassalle. Yllättäen löytyi hyvin vetävä kassajono ja sukkelasti olimme takaisin autolla. Silti kauppaan upposi tunti.  Prisma meni "pilalle", kun siitä tuli hehtaarihalli.

Suoriuduimme bestiksen luo. Ilta kului saunoen ja maailmaa parantaen mukavan pikkusuolaisen parissa.

Illan  "kohokohta"  oli edessä.  "Puariin"  meno. Luonnollisesti osaltani vesiselvänä. Kuskasin meidät kaupunkiin ja auton sai taas tosi kätevään paikkaan keskustassa. Ilta hujahti heavybaarissa. Musiikissa ei ollut valittamista. Eikä seurassa.  Se paikka on siitä kiitollinen, ettei sinne pahemmin eksy 18veet. Taas parannettiin maailmaa, naurettiin ikävuosia lisää ja lopuksi kiillotettiin vielä sädekehämme.  Sitten ensimmäinen hyytyi, bestiksen mies. Päätimme lähteä. Vein kaikki kolme kotiin ja lähdin ajelmaan omaani kohti.