Sorkkahoitaja oli tänään. Olivat saaneet hoidettua 21 x 4 sorkkaa, ennenkuin teline oli mennyt rikki. Minä olin kotijoukoissa, eli muonavastaavana.

Eilen saatiin Toti tankkiin, niin eikös Lulu mennyt tulehtumaan. Nyt on kolme taas kuurilla.

Lulu on sitten todella rasittava. Se on tottunut olemaan ensimmäisten joukossa lypsetty ja tietenkin tunki asemalla joka välissä. Herrrmot oli mennä! Onneksi kuitenkin Venluskan (kop, kop) saa panna huomenna tankkiin.

Viiru meni umpeen ja Ufo menee huomenna. Rauhalle laitoin kerranpäivässä-merkin koipeen.

Välitysauto pyörähti pihassa jo eilen, vaikka sen piti tulla alunperin tänään. Mukaan lähti: Hyväpoika, Hyttynen ja Horus. Helpottui edes vähän vasikoiden juotto.

Lulun lypsin ihan viimeisenä ( sitten kun letku oli jo otettu tankista ) ja sain ihan mukavasti etuseen tuubin laitettua. Takaseen ei ollut puhettakaan mennä ilman koiven kiinnipanoa. Pyysin sitten anoppia sitomaan koiven. Koska omat käteni olivat desinfioidut jo. Kerran sai lenkin jalkaan ja silloin se alkoi!!! Lulu potki hullun kiilto silmissä taakse päin minkä lähti ja samalla ruikkasi kasan löysää taakse. Sonta lensi ympäriinsä monen metrin säteelle ja anoppi sai silmilleen oikean sontanaamion. Pakkohan se oli hänen köydestä irroittaa ja sitten naurettiin aivan katketaksemme. Tultiin siihen johtopäätökseen, että ei laiteta takaseen tänä iltana tuubia. Henki olisi voinut jommalta kummalta mennä. Vanhassa rouvassa on vielä puhtia sano!!!