Tänä aamuna kuittailin univelkoja. Mitään muistikuvaa ei aamulta ole, että mihin aikaan Nalle on kaksoset sängystä ottanut. Olin niin kuitti poikki eilisestä päivästä. Eilispäivähän alkoi jo ennen viittä aamulla ja päättyi vasta yli 17 tunnin kuluttua.

Heräsin vasta kymmeneltä, kun herätettiin. Muuten olisin varmaan vaan nukkunut ja nukkunut.

Päivällä kylään oltiin menossa. Hain ensin paikalliselta puutarhalta tulppaanikimpun viemisiksi. Kyläpaikassa oli koira. Nappu sitä arkaili. Minä taas otin koira-annokseni täyteen taas vähäksi aikaa. Ihanan lutukka oli.

Päivä vierähti siinä ja navetalle sai lähteä heti. Anoppi oli sillä aikaa hoitanut Torkun siemennyksen ja samalla tarkastettiin Toti, Ählämi ja Öljy -kaikki kantavia. Jes!

Iltatyöt tehtiin vauhdikkaasti. Lehmät, erilleen lypsytkin oli tehty jo ennen viittä! Elukat tuskin ehtivät älytä mikä iski. Asema pestiin ja laitettiin koneet pesuun. Karsinat olin jo siivonnut ennen lypsyä. .

Meillä oli kiire yhteiseen rientoon. Ajettiin kaupungin pääkirkkoon. Siellä oli Pirkko Jalovaaran rukousilta. Paikkaa meille piti mutsi naapurinsa kanssa. Myöhästyttiin ainoastaan tunti. Kirkko oli ääriään myöten täynnä. Puoli yhdeksän aikaan lähdettiin kotia. Siinä se tämäkin päivä hurahti.