Pitkästä aikaa ratsastamassa, meikäläinen siis. Tunnilla kuopivat Riku-Liepu-Roi-Prinssi ja Viki. Minä Prinssillä ja Mökö Vikillä.

Aurinkoarmas jaksoi paistaa pitkälle tunnin ajan. Valoja ei tarvinnut ensimmäistä kertaa sytyttää kentälle.

Tehtävänä ensin ratsastettiin tötteröiden läpi, taivutettiin ensin oikealle ja suoristettiin, siiten vasemmalle sama homma.

Herättelylaukkojen jälkeen tehtävänä oli vuorotellen lähteä kulmasta kentän halki käyntiä. Ensin väistettiin pohjetta oikealle pari askelta, jonka jälkeen samantien nostettiin laukka oikealle. Kentän halki ja toisinpäin kulmasta käynnillä ja väistettiin vasemalle ja heti laukka. Tunnilla oli oikeita konkareita mukana. Ja niin se vaan nyt tällä kertaa meni, että minä (vähiten ratsastanut) ja Prinssi (laiskimus) teimme laukkatehtävän kerralla oikein. Toiset joutuivat ottamaan ties kuinka monta kertaa uusiksi. Toisilla oli verrytellyt hepat alla, Prinssi tuli tallista suoraan tunnille. Sain ihan oikeasti antaa pohkeita, saadakseni poniin vauhtia.

Tunnin lopussa ratsastettiin pääty-ympyrällä ja taivutettiin heppoja oikein. Komeaksi lopuksi ravattiin, kuin viimeistä päivää uralla.  Prinssi yllätti minut ravaamalla hullunkiilto-silmissä niin reippaasti, että vallan hämmästyin. Opekin sitä ihmetteli.

Tunti oli taas ihan huippu ja meikällä oli puserot märkänä takin selkämystä myöten. Jotta mehut tuli otettua irit.