Lypsylle ehdin vasta viiden jäljestä. Kerranpäivässä lypsettäviin laitoin viikonloppuna USA:n. Epäilys iski, kun se teutaroi sidottunakin lypsyssä. Ennen koneenlaittoa otin siitä näytteet lettupannulle. Peli oli kerrasta selvä, v.e. solutti. Värikin oli keltainen. USA laitetaan ennen ensiviikonloppua umpeen ja  v.e. tyhjennetään siihen asti erilleen. Untuva menee umpeen koht´sillään myös.

Liekö naistenpäivän kunniaksi, mutta Äyri innostui vasikoimaan ja potra sonnipoika näki päivänvalon jo ennen lypsyn loppua. Touhukas tuore äiti sitä uutterasti luuttusi puolelta ja toiselta. Sonnin isä on Kataran Yuplex, nuorsonni. Kyllä olisi saanut olla lehmävasikka, oli niin komean värinenkin... Vasikka jäi yöksi emänsä luo. Hakeutui heti imemään, kun emä kävi lypsyllä. Toistaiseksi hieho ei hievahtanutkaan lypsyssä. Ehtiihän tuo vielä...

Äyrin poikimista tälleen sukkelasti osasin odottaa. Poikihan sen emäkin Utran laitumelle iltapäivällä, vaikkei se näyttänyt aamulla yhtään siltä. Ja Äyrikin on syntynyt lantakäytävälle uuteen navettaan.

Isäntä se muisti naistenpäivän, vei minut ulos syömään sen kunniaksi.