Auton keula käännettiin kohti etelää 18. päivä. Aikataulusta myöhässä, ajettiin kuin tuli hännässä kohti Espoota. Matkassa mukana olivat me vanhemmat ja kolme vanhinta. Vain kerran pysähdimme ja silloinkin vasta Heinolan kupeessa vessatauolle. 

Espooseen ajettiin ihan ensimmäistä kertaa. Ja kartaa killistellen. Tarkoitus oli ennen hotelliin menoa käydä kylässä, Jutalla. Niin samaisella Jutalla, joka kommentoi ahkerasti blogissani. (Olette varmaan huomanneet?)

Lopulta saavuttiin perille. Keli oli kyllä karsein mahdollinen. Lunta tuli vaakatasossa...

Kuvasin Jutan karvakoivet. Koirat:

Ja sokerina pohjalla mau:

Ellen olisi itse jatkanut matkaa, tuo mau olisi saattanut yllättäen vaihtaa omistajaa.

Kylläpä oli IHANAA tavata Jutta pitkästä aikaa ja tutustua hänen mukavaan perheeseensä.

Aivan liian pian piti kuitenkin lähteä etsimään hotelliamme, jonne emme kuuna kullan valkeana olleet ennen omalla autolla ajaneet. (Vantaalle.) Taas pyöriteltiin karttaa näpissä, mutta perille osattiin. Vaikka joku toukotonttu olikin saanut kuorma-autonsa jumiin hotelliin menevälle tielle p-o-i-k-i-t-t-a-i-n!!!  Perheenpää sai kuin saikin meidät hotellille, tosin jouduimme rikkomaan erästäkin liikennesääntöä. Auto ajettiin hotellin alla olevaan parkkihalliin ja kirjauduttiin hotelliin. Olipa mukavaa ottaa hikisen ajomatkan päätteeksi suihku ja kellahtaa puhtaisiin lakanoihin unille.