Tenavien koneella taas... oma ei pelitä. Taitaa mennä uusiksi keskusyksikkö, se onkin dinosaurusten perintöä...

Eilen kävin kaupungilla.Hoidin vinon pinon rästiasioita. Mm. ostin lypsyessukangasta tykötarpeineen. Ostin myös verhokangasta tupaan. Hillurehdin siellä, täällä. Kävin myös rautakaupasta maaleja tupaan. Teen keittiörempan, jahka ehdin ja kerkeen jossain ihmeen välissä. Kun en saa uusia kaappeja, niin maalaan ainakin.

Napulle ostin kevättakin ja housut. Välillä tarvii pelkkää takkia. Nappu ihastui siihen ikihyviksi. Ostin myös nuken rattaat Napulle. Disneyn prinsessakuosiset. Kyllä nyt kelpaa työnnellä nukkevauvaa.. 

Lopuksi bestikselle. Vein Teneriffan tuliaiset.

Ja kotiin. Kello käveli yli ilta kymmentä. Täysi päivä. Onneksi saatiin sunnutaihin asti kaksi lomittajaa, ei tarvi kenenkään revetä minnekään.


Viiru poiki aamupäivällä. Sain justiinsa verhot ommeltua ja silitettyä ja vielä ripustettuakin paikoilleen. Menin sitten vaihtamaan haalarin ja navetassa emä nuolikin jo "pikku" pyrriä. Valtava vasikka ja niin komean värinenkin. Laitoin emälle vettä ja vasikoille apetta ja sitten kurkistelin vasikan sukupuolta toisen karsinan kautta. Samaan ei ollut asiaa, emä vahti tarkoin pikkuistaan. Lehmältä tuo näytti, isänä Saarelan Turandot.

Yhdisteen vasikan nimeksi tuli sitten Happi. Onkin mustaakin mustempi Happi.