Tiistaina, 23. päivä.

Mentiin heti aamupalan jälkeen lutimaan altaaseen.

Kyllä vaan tuo altaassa räpiköiminen oli sitten joka kerta aivan huippua. Meillä oli Mökön kanssa iltapäivästä omaa ohjelmaa tiedossa, joten piti rypeä heti aamusta.

Tässä poseeraa Hepun melkein aito lisko :

Iltapäivällä pojat jäivät hotellille ( veteen lutimaan) ja me loput menimme sovittuun paikkaan odottamaan kyytiä.  Kyyti tuli ihan ajallaan.

***Hevoskuvat eivät ole sitten vapaata riistaa pohjiin. Ne ovat yksityisiä.***

Matkasimme nyt ratsastustallille. Ennakkoon oli sovittu tunnista. Pääsimme näkemään matkanvarrelta aitoa elämää, kaukana turistimeiningistä.

Tilalla käyskenteli pihalla koiria ja :

Hevoset tulivat aidan taakse kurkistelemaan meitä:

Ruoho on AINA vihreämpää aidan takana:

Kaunotar:

Sitten vaan hepan selkään:

Ensin kentälle tunnustelemaan heppoja ja meitä :

Kentällä otettiin muutama kierros käyntiä ja testattiin ravitaidot.( Huomatkaa, hulluilla turisteilla jaloissaan tennarit ja lenkkarit.)  Ja eikun matkaan:

Meitä lähti seuraamaan possuressu :

Ai että nautin joka solulla!! Tämä oli enemmän, kuin hurjimmissa unelmissanikaan tohdin kuvitella. Hevosella oli mukavat askellajit. Maisemat oli huikaisevat. Hassu hevonen nyhti joka puskasta huikopalaa...

Lopuksi menimme kentälle uudelleen. Saimme kokeilla laukkaamista. Seitsemäs taivas ei ollut enää kaukana.

Minulle tämä oli koko reissun kohokohta!! Upeaa, että tälläinen hieno paikka oli tavan turistin kätten ulottuvilla. Ja mikä parasta: suomeksi!  Kohtelu oli todella ystävällistä ja asiantuntevaaa. Olisin voinut jäädä vaikka koko loppulomaksi sinne.  Mutta luulempa, että miehinen näkökulma asiaan olisi ollut aivan toinen. Tässä vielä muutama potretti tilan asukkaista.

Tallin tiedot löytyvät myös sivupalkista otsakkeen : Ratsastustalli -alta. Mutta tässä vielä linkitetty osoite tallin omille sivuille. www.horseridingtenerife.com

Suosittelen LÄMPIMÄSTI tallia kaikille. Jos vaan satutte kuleksimaan sielläpäin!!