Eipähän ole joutanut koneella roikkumaan ja eipähän ole tuo netin saakutti taas toiminut. Soneran loistonetti pätkäisee yhteyden yli kymmenen!! kertaa yhden sivun avaamisen aikana. Keltä vaan pätkäisee siinä vaiheessa hermot!!

Eilen hommasin valmiiksi aamupäivästä tilaustyön ja puolen päivän seutuun hain tilaamani kukkakimpun. Ajoin sitten kaupunkiin hakemaan mutsin  ja lähdimme sukuloimaan kahdenkesken.  Siinä vierähtikin pitkälle iltapäivään. Lopuksi saapastelimme pihalla ja kaivoin maasta unikontaimia itselleni. Ja tietenkin kuvasin kukkaloistoa.

Pysähdyin kotimatkalla levähdysseisakkeelle ja napsin kuvia joutsenesta mm. sekä vapaana välkehtivästä järvestä.

Kotona patistin poitsut pikkuväen kanssa ulos. Touhua ja tohinaa riittikin.

Heppu korkkasi "uuden" autonsa. Ajoivat pihassa rinkiä:

Menin vielä illalla pariksi tunniksi ajamaan karvoja elukoilta. Taisin ajella nyt tiinelästä Ufon ja Apilan. Umpiolasta Ametistin ja lehmäpuolelta Akanan, Ötökän (osaksi) aloittelin Lulua, kunnes Venla taas tuli ja sössi aikeeni. Se ei laskenut minua Lulun lähelle ollenkaan. Eipä siinä taas auttanut, kuin harjailla Venlaa... luikahdin salamaakin nopeammin käytävälle portin taa ja menin Välkkeen luo karsinaan. Välke seisoi kuin sahapukki koko karvanajon ajan. Se NAUTTI täysin karvoin.

Kävin aloittamassa myös Akka-hiehon ajelun, mutta sitten akku loppui.

Hiki karvanajossa kyllä tulee joka kerta.

Tänään aamupäivällä purimme takapihan ympäriltä Nallen kanssa piikkilanka-aidan. Neljässä, parhaallaan viidessä kerroksessa oli piikkilankaa. Ilman naarmuja ei siitä hommasta selviä koskaan.

Sitten kahviteltiin pihalla jäätelöiden kera. Kaksoset vetelivät sikeitä kaksin käsin. Aurinkovarjon alla oli hyvä lueskella lehteä, siemailla kahvia ja lipoa jäätelöä.

Kävin hakemassa navetalta esikasvattejani parvekelootaan asumaan. Tarvittaessa voin nostaa lootat aittaan sisälle, jos viilenee liiaksi.

Lapiosta toimeen. Etupihan marja-aronia odotti ylöskaivamista. Ja ylös se Nallen kanssa kaivettiinkin. Siirrettiin kasvimaan viereen. Takapihalta kaivetaan lähitulevaisuudessa vielä kolme samanmoista puskaa ylös ja istutetaan kaveriksi.

Kaksoset piipersivät myöhemmin paljainjaloin pihalla. Hatti halvaantui niille sijoilleen, mutta Vatti kipitteli pihaa pitkin ja poikin ja oli varsin ihastuksissaan.

Vielä ripustin kameran kaulaani ja lähdin metsään käveleksimään. Heitinkin reilun parin tunnin lenkin.