Aamupäivä meni ihan vaan höttöillessä. Ai, niin. Kirjoitin minä yhden kirjeen peräti. Sitten pakkasin kaksoset autoon ja hurahutimme mummin luo kylälle. Mummi lupasi katsoa kaksosia sen aikaa, kun olen hierottavana. Tulikin taas tarpeeseen se käsittely. Tämä lafkan omistaja osaa ainoana laittaa ruotoni oikeaan järjestykseen ja taas pelittää muutaman viikon.

Takaisin mummille. Kaksoset olivatkin siellä ehtineet laittaa hyrskyn myrskyn. Kahviteltiin siinä kaikki neljä ja sitten vaipat vaihdettin ja pakattiin neitit taas autoon. Kotona liukuhihnalla nukkumaan päikkäreitä. Molemmat olivatki ihan sippejä ja simahtivat hetkessä.

Kerkesin siinä hetkisen huohahtaa ja lähdin kirkonkylälle Mököä käyttämään arvauskeskuksessa. Siinä ei kerrankin nokka kauaa tuhissut, kun jo  resepti kourassa marssittiin ulos. Autoon ja aputeekkiin. Mökö halusi istua autossa, kun menin kaupalle. Löysin tuplille mekot, bodyt ja  sukat. Ostin hiekkikselle yhden setin vielä leluja. Mekot ovat päällä ja hiekkalelut kuivaharjoittelussa tuvassa..

Kiipesin A-tikkailla korkeuksiin ja lopultakin leikkelin viime syksynä kesken jääneen terijoensalavan valmiiksi. Takapihalla kaiveltiin Nallen kanssa aikamme, kunnes verenhimoiset itikat pakottivat lopettamaan puuhat. Menimme siis sahaamaan navetan vintille aidantolppia. Vielä sahatut tolpat iskettiin paikoilleen. Harjoitukset jatkuvat myöhempänä ilmoitettuna ajankohtana.

Tein jauhelihataikinan valmiiksi vetäytymään jääkaappiin ja lähdin Hepun kera kaupalle. Raahuutin Hepulla jättikassillisen ruokaa kotiin ja aloin vääntämään pizzaa. Nyt ne tuolla tuvassa kutsuvasti tuoksuvat ja taidampa noudattaa sitä kutsua.