Eilen aamulla varhain starttasin Nallen kanssa pihasta mersulla. Lähdettiin ajamaan kaupunkiin. Nallella oli Ammattioppilaitoksella soveltuvuustestit. Siihen piti varata koko päivä. Varustin pojan repun evästä täyteen ja annoin vielä lounasrahat näppiin. Vein pojan koululle ja itse ajelin mutsille aamiaiselle.

Mutsin kanssa ajettiin ensin lvi-liikkeeseen asioille ja siitä keskustaan shoppailemaan. Kävin pitkästä aikaa askartelukaupassa ja rahaa meni, takaan sen. Vein ne ostokset samantien autoon, kun auto siinä kulmalla oli.

Sitten kävin ostamassa anopille lahjan, kaksosille yöpuvut ja sitten mentiin syömään. 

Keskustassa haahuilut oli haahuiltu ja prismaan sapuskaostoksille. Ostin anopille kukan ja mutsille myös, valitsi itse. Sain myös mutsilta ruusun, kuulemma kuuden lapsen äiti ansaitsee kukan myös omalta äidiltään.  

Lähdin viemään mutsia kotiinsa. Kellarista lastasimme autoon kestopuulaattoja. Sitten lähdin ajamaan bestikselle. Kun pääsin pihaan, Nalle soitti että saa hakea. Huikkasin vaan bestikselle ja käänsin keulan kohti keskustaa. Nalle löytyi ja takaisin sinne mistä lähdin. Kahville suoraan. Siinä aikamme turistiin ja kotimatkalle piti lähteä.