Onneksi ei sentään satanut. Kenttä oli kostea, ei siis pölynnyt mutta ei uidakaan tarvinnut. Hyppelyihin osallistuivat: Liepu - Riku - Bandi - Roi - Viki -Prinssi. Mökö Bandilla ja minä Rikulla. 

Pääty-ympyrällä ravailtiin. Vuorotellen kukin keskelle pienempiä ympyröitä tuli tekemään. Molempiin suuntiin taidettiin tehtävä tehdä. Siinäpä isolla ympyrällä sitten laukkailimme kaikki yhtäaikaa. Ponit saivat mahat hölskyen pistellä parastaan ja hepoilla jarruteltiin. Mukavaa oli.

Toisessa tehtävässä vuorotellen otettiin päädyssä käyntiin ja pitkällä suoralla piti saada hevosen takapää väistämään keskelle, turvan pysytellessä uralla. Suoristamisen jälkeen heti laukka. Vasemmalle väistely sujui mainiosti. Ja kuten arvelinkin, ei onni suosinut toisinpäin. Tehtävä meni aivan poskelleen. Otin vielä väistämistä lisää toisella sivulla. Olipa vaikeata!!

Loppuaika ravailtiin mielemme mukaan. Suuntaa sai vaihtaa miten mieli ja volttailla mennen tullen. Meillä oli hyvä ryhmä. Kaikki hallitsivat ratsunsa ja osasivat väistellä tehtävän tekijää.

Mökön tulikoe Bandilla sujui mainiosti.

Hovikuvaaja otti otokset.