Kävin Nallen ja Napun kanssa Citymarketissa iltatöiden jälkeen. Siellä oli muitakin... auton sai kivasti varjoon, vaikkakin kauemmaksi. Sillä ei mitään väliä, aina jaksaa kävellä. Napulle ostettiin uudet sandaalit, tämmöiset hienot Hello Kittyt:

Monia sovitettiin, halvimmat ei ole aina paras vaihtoehto. Olivat tosi kovat pohjasta. Reimat olisi olleet tarjouksessa, mutta kokoa ei tietenkään ollut. Nämä oli -30% ja pohjat mukavan pehmeät jalalle. Ostin Napulle myös kahden lautasen ja mukin setin -prinsessaa, kun oli puoleen hintaan. Jos nekin innostaisivat syömään. Nappu syö tosi huonosti. Kaksosille löytyi -60% alennuksesta pöksyt.

Ruokaa ostettiin hevoskuormallinen, silti vähemmän kuin kassalla edessäni hihnalle tavaraa lapannut nainen. Hän kasasi aivan käsittämättömän kuorman . Loppusummakin kohosi pilviin asti.  Ei minunkaan tarvi ihan sellasia vuoria ruokaa kantaa, vaikka suurperhe ollaankin.

Kello huiteli puolta yhdeksää, kun ihanan viileä auto startattiin marketin pihasta. Aina menee aikaa ruokakaupassa.

Kotona kaksoset tietysti halusivat sovittaa housujaan:

Vatti hallitsee kerrospukeutumisen. Mekkoa ei tietenkään voinut riisua ja uudet housut piti tottakai saada jalkaan.

Nalle on opettanut pikkusiskot halaamaan kun hän levittää kätensä:

Isoveikka naurattaa Hattia:

ja nostaa ylös, ylös ihan kattoon asti:

Vatti on pikkuinen poseeraaja, mekko on ollut tiukasti päällä toista vuorokautta. Sitä ei voi ottaa pois, tulee katastrofihuuto: