Tai ei se varsinaisesti yllättänyt. Osasin odottaa pikemminkin. Vokaali oli aamusta poikinut.  Aivan hillittömän kokoinen sonnivasikka retkotti emän perässä. Vaihtamatta saappaisin, hyppäsin karsinaan katsomaan,oliko vasikka elossa. Elossa oli. Emä alkoi sitä nuolemaan. Vasikka oli silti aivan pihalla kaikesta, liekö ollut rankka syntymä.

Lypsää Vokaali antoi hyppimättä ja vasikka joi vain vähän.

Muuten lypsyssä paloi hihat olkapäitä myöten. Kaikki elukat kenkkuilivat parhaansa mukaan ja jalkaa tuli kaikissa muodoissa. Otin lääketestimaidot Ukulelesta ja Apassista.

Molemmat sai tankkiin. Molempien maidot olivat hyvät. Tarkoittaa, että voivat tulla missä vaiheessa lypsyä hyvänsä asemalle. Mutta, mutta... Ählämin oikea takanen solutti ja rankasti. Päätin ottaa myös siitä utaretulehdusnäytteen maitoauton mukaan. Toinen oli Sitrus, jolla vasen takanen oikkuilee.

Iltatyöt olivat ihan yhtä h****ttiä!!! Elukoissa istui joku riivaaja. Venlakin potkaisi käteen, vaikka sen koipi oli kiinni. Hutkin Venlaa pyyhkeellä kintuille. Jokainen elukka oikutteli lypsyssä kaikin tavoin. Teki mieli jättää kaikki siihen  ja marssia ulos ja mahdollisimman kauas. Pakko oli vaan niellä kaikki ja jatkaa loppuun asti.Ja aamulla uusiksi.

Kastelin osan elukoista, niiden poistuessa asemalta. USA tuli takaisin, koska se jäin kastelematta. Eikä se suostunut poistumaan, ennenkuin uitin sen läpimäräksi. Oikein vesi päästä valui...

Lomanrenkaan kokoukseen huomenna ja loman tarpeessa kyllä olisikin!