Fariini on alkanut ontua. Epäilen vahvasti, että lantakäytävällä makailtuaan elukka on saanut lantakoneesta koipeensa. Nyt kyllä makaa parrella, että opetusta on saanut. Annettiin ehdoituksestani kipulääkettä, että  alkais syödä. On ihan silmissä laihtunut. Karsinaan en periaatteessa laittanut, että se liikkuisi. Syömään ja juomaan on noustava parrelta. Karsinassa elukka vain ähöttäisi paikoillaan.

Tänä aamuna Venla kesti koivillaan. Lypsyn jälkeen, se taas vaivihkaa hiippaili asemalle. Kävi nuoleskelemassa nurkkia ja yllätin sen litkuttamasta maitoputkea todella hankalassa paikassa ja asennossa. Anoppipa napautti sitä kärsään putken pätkällä. Eipä ole ikinä niin vikkelästi vetänyt turpaansa pois. Että oli sitten taas pakko nauraa sille.  Korvat luimussa loukkaantuneena poistui...

Siemennystä tänäänkin luvassa. Mm. Rauhalle. Vaikka ensin oli tarkoitus, ettei sitä enää siemennetä, niin ilo on ollut tässäkin tapauksessa olla väärässä. Elukka kuntoutui vetimen poikkimenosta ja lypsää kolmesta enenmmän kuin moni neljästä. Hyvä Rauha!