Pikaisesti koetan vielä pinnistää kirjoituksen. Pitäisi oikeastaan olla jo aa aa. Viime yö meni sohvalla nukkuessa. En mahtunut omalle puoliskolleni sänkyyyn, kun vaatelias Nappu siellä rojotti.

Aamulla känny herätti tavallista aijemmin, Napulla oli ensimmäinen kerhopäivä.

Iltatöillä tuli eläinlääkäri. Sahattiin sarvet Alku- ja Alaska -hiehoilta. Näyttävät nyt ihan kilteiltä.  Mahtoi Alaskallakin pää kevetä...

Sitten nupoutettiin kaikki muut vasikat, paitsi kaksoset ja sonnit. Karsinoissa olikin melkoisen uneliasta porukkaa illalla. Meillähän ensin rauhoitetaan vasikat ja sitten puudutetaan. Vasta sitten poltetaan sarvenalut. Vähemmän stressiä vasikoille ja tietenkin vähemmän kipua!

Kerkesin onneksi ennen nupoutusavottaa juottaa vasikat.

Lypsyä en ehtiinyt aloittaa, kun lantakoneen vaijeri paukahti poikki.  Äkkiä virrat pois koneesta.Loppulypsyt tein yksin, kun anoppi jeesasi köyden vaihdossa.

Lypsyn jälkeen juotin kaksoset. Kovalla halullla molemmat hotkaisivat annoksensa. Pienempi varsinkin on oikein hanakka. Se ilmeisesti tahtoo kuroa kiiinni kasvussa kaksoissisarensa.

Töiden jälkeen pakkasin autoon Nallen ja Napun. Käytiin ensin tankkaamassa ja sitten keula kohti citymarkettia.

Napun synttärijuhlia varten oli listassa tuhat tavaraa kirjoitettuna.  Kuin tilauksesta, oli poistoissa prinsessalautasliinoja ja -kertakäyttöastioita. Niitä lähti mukaan. Ja PALJON PALJON muuta. Nalle osti itse itselleen lenkkarit. Edelliset ovat taas parissa kuukaudessa syöpyneet puhki.