SiniHilkkanen itsehän aloitit!!  Ota nyt vastaan mitä annetaan.

On oikeus kyseenalaistaa, mutta pitää sitten olla myös valmis ottamaan vastaan. Minä kerron sinulle faktat ja miten meillä tehdään.

Asia on herättänyt keskustelua ja HYVÄ niin.Pitäähän voida keskustella. On mukavaa huomata etten ole ainoa, jonka mielestä lapset maalla työntouhussa on ok.

Moni on avannut sanaisen arkkunsa, hekin jotka ovat ennen olleet hiljaa. Hienoa!!

Aiheesta on herjennyt hyvä keskustelu, kuten Koivunlehti tuossa aijemmin tuumi. Haluan kertoa maalaisarjesta niinkuin se meillä on. Jotta edes joltain hälvenisi ennakkoluulot ja väärät käsitykset.  Anoppi tuossa aamulla tokaisi, että tekisi oikein hyvää kaupunkilaisille tulla tiloille kokeilemaan mitä se elämä oikeasti siellä on. Hälvenisi turhat luulot pois!!

Kun kerroin miehelleni tästä sopasta, hän NAUROI!!! Ikänsä maalla asunut, talon töihin imeväisestä oppinut. Anoppi oli kaksi viikkoa äitiyslomalla hänestä. Moniko kaupunkilainen tekisi samoin??

Tänä päivänäkään kaikki emännät eivät pidä äitiyslomiaan kokonaan. Äitiysloman pitäminen samalla tavalla kuin kaupunkilaisäideillä ei tosiaankaan ole samanlaista. Pitää olla valmiina vaikka mihin. Eikä sitä edes kyseenalaisteta. Elämä vaan on ihan erilaista tiloilla.