Sätin lehmiä asemalla. Kesken paasauksen.......... *kröhhöhh* .... jokin öttiäinen lensi kurkkuuni.

Lehmiä ikäänkuin nauratti!! : "Lentipäs kerrankin oikeaan luukkuun"!

Ajoin Ukulelea asemalle. Hännästä lennähti p***akikkare suoraan puseron kaula-aukosta sisään ja liiskautui nahkaan. No, sielläpähän oli ainakin tallessa! Siementäjä oli saanut p***akylvyn karsinassa suoraan sontakoneesta. Ruiskautti vaijerista päin näköä.

Siemennyksessä oli mm. Estradi, pitää lunttia joku kerta mitä sonnia tuli. Hieho on Mäntylän Rakuunan tytär. Ylikypsä ja Venla tarkistettiin, molemmat tiineitä.

Ötökkä hölmerehti, sen piti pakittaa toiselle puolelle jonoon. Mutta... levahtikin pitkin pituuttaan käytävälle. Lopulta se sai itsensä kunnialla toiselle puolelle. Venla puolestaan kunnostautui asemalla. Venlan koppuhan pitää hirttää kiinni putkeen, meinaan jos haluaa pitää päänsä harteillaan. Venluska kuitenkin alkoi hillurehtia ja lopulta sukelsi mahalleen. Voi jestas, miten me anopin kanssa naurettiin. Räkätyksestä ei meinannut tulla loppua millään. Venluska ajettiin ylös, uudelleen koipi kiinni putkeen ja tissit pesuun. Lopulta elukka saatiin lypsettyä, koipi oli kyllä perusteellisesti hirtetty kiinni. Siitä ei olisi edes houdin irroittanut itseään.