Aamulla siis vein Nallen opinahjoonsa, sillä lukio alkoi tänään. Vein sitten yhden kirjeen asiamiespostiin ja ajattelin käydä tiimarissa. Mainosti ikkunoissaan huikeaa loppualea -70%. Pahkeisen kauppa olisi kuitenkin auennut vasta puoli kymmeneltä, joten annoin olla ja käänsin Mersun keulan kohti kotia.

Kotona aamiaisen jälkeen suhahdin marjapuskiin. Otin oksasakset mukaan. Siinä samalla tulee sopivasti harvennettua marjapensaat, kun niitä vapauttaa marjojen painosta.

Alkoi satamaan.  Kiersin etsimässä varjoa, eli löytynyt. Sade lakkasi, jatkoin keruuta. Ehdin tyhjentää pihakuusten alle levinneet pensaat ja aloittelin pihan pensaita, kun taas alkoi satamaan. Tällä kertaa oli pakko paeta sisälle asti.

Laitoin ruoan ja luin kahvikupposen kera päivän lehden. Ja uudelleen yrittämään puskien valloitusta. Nalle siinä tulikin jo kotiin. En ehtinyt juuri mitään, kuin taivaat taas aukenivat ja piti puikkia pakoon.

Päätin siis lähteä Mökön kanssa kaupungille, kun tuli sekin reissu luvattua tehdä.

Ensiksi menin optikolle varaamaan ajan piilolinssien sovitukseen, kun ne olivat jo tulleet. Tosi nopea toimitus.Eilen tilattiin. Ajan otin kuitenkin vasta viikon päästä lauantaille.

Mökölle ostelin sitä sun tätä tarpeellista ja vähemmän. Kävimme syömässä shoppailun päätteeksi ja suorimme Prismaan. Prismasta löysin kummipojalle viemistä, kun sinne olisi tarkoitus jossain vaiheessa huomenna itsensä saattaa.

Kotona uudelleen marjapuskiin. Tällä kertaa sain kaksi sankkoa täyteen (ne mitkä aloitin). Anoppi haki sankolliset. Meillä on diili. Minä kerään, hän mehustaa. Sillä se ei mitenkään kaksosten kera onnistu. 

Aloitin kolmatta sankollista. Puolet taas ehdin ja taas alkoi pissimään pilvistä. Luovutin ja siirryin sisähommiin.

Huomenna asuntomessuille, jos Luoja suo.