Heppastelutunnilla hypähtelivät tänään: Bandi - Roi - Prinssi ja Riku. Mökön tunti oli eilen, joten hän ei ollut tällä kertaa kuin katsomossa. Minä ratsastin Bandilla.

Hih, ope kysyin ennen tuntia, olisinko henkisesti valmis ratsastamaan sillä. Tuli ihan puskasta, joten vastasin : kyllä.

Kysein vaan millanen se on ja nousin selkään.

Ratsastettiin ympyröitä isoa ympyrää harjoitusravissa. Tötterön kohdalla otettiin seis ja pienelle ympyrälle toiseen suntaan. Kolme ympyrää ja seis, suunnan vaihto isolle ympyrälle ja toiseen päähän taas pikkuympyröitä tekemään.

Ope kysyi, miten haluan herättelylaukat. Kaksin vai kaikki neljä yhtäaikaa. Vastasin, että kaikki käy. Ja laukattiin kaikki neljä. Ei ollut mitään ongelmia.

Laukkatehtävänä oli vaihtaa käynnissä laukka, sunnan muuttuessa. tehtävät meni ihan hyvin, mitä nyt käpäläni eivät pysyneet oikeassa paikassa. hi hi hi...

Molempiin suuntiin pyörittiin piiriä.  Lopussa käyntiä kentän ympäri. Taputtelin ja kehuin Bandia hyvästä käytöksestä. Bandi ei jatkanut, joten sain viedä sen talliin. Mökön Talliysti riisui ulkona satulan, Mökö kasteli jalat ja satulan paikan ja sitten vein karsinaan. Kymmenen pistettä Bandille.