Alaska antaa lypsää nätisti, mutta ne vetimet!! Kaameet lituskaiset nysät. Koko lypsyn ajan konetta pitää pitää kiinni. Tuolle kyllä vetimiä kehittävää sonnia ens kerralla. Alku menee jo tankkiin, mutta jalkakin nousee ja se on hidas. Ei uskoisi Uusi lehmän vasikaksi. Siinä elukassa ei ollut mitää lypsettävyysvikaa.

Venuksen V.E. menee umpeen. Tulee pelkkää puuroa ja vedin ehtyy kokoajan.

Uurrolle tilaan lauhaluoman ja taivaskutsu käy heti, kun auto ilmoittaa tulostaan. Katsoin iltatöillä vetimet ja ei hyvältä näyttänyt. Maitokin on ehtynyt reippaanlaisesti. Ihmekö tuo, kun ei syö. Makaa vaan.

Toti limoitteli melkoisesti iltatöille mennessä, vasikan teko ei siis ollut kaukana. Kaksi viimeistä tankkilehmää oli lypsyssä, kun kone pimahti. Virhekoodi ilmoitti, että lypsyn aikana pesu käynnistetty. Siis suomeksi: kone sekosi. Ei siitä selvää tullut, joten soitto huoltomiehelle ja puhelimessa neuvoten kone korjattiin. Sillä aikaa anopin kanssa avattiin tukkeutunut viemäri navetan puolella. Maitohuoneesta tuleva linja oli tukossa. Nytpä pelittää sitten sekin. 

Totikin sitten poiki, kun kaikki oltiin lypsetty ja kone pesussa:

Tulikin sitten taas hienosukuinen sonni. Kyllä nyt @ £ # & " {: ttaa!!!!! Vasikan isänä on Dansire Dahl Dundee. Joku syö jonakin päivänä tosi jalosukuista makkaraa... prle!