Tankkiongelmat senkun jatkuu.  Eilen ei ollu pessyt ja piti käsin koittaa. Nyt olivat hakeneet aamusta maidot ja rukanneet taas ja laittaneet pesuun kahdesti. Oli toiminut. Mutta eikös vaan taas punanen valo pala. Räjäytän kohta koko säiliön kuuhun!!!

Lantakonetta taas käyteltiin päivällä ylimääräinen kierros. Oltiin tankkisyistä molemmat navetalla. Siementäjän takia olin minä. Kun menitiin semmarin kanssa hieholaan Esikkoa siementämään oli Elovena pulassa. Se oli kiinni opettelemassa makaamista parrella, kun Elvis-raato oli tunkenut samalle parrelle ja Elovena ilmeisesti makuullaan luisunut pahaan asentoon. Ei päässyt ylös ja kaula oli tiukilla.

Eihän siinä muu auttanut, kuin puukolla naru poikki. Hetken aikaa Elovena köhi ja oli taas kunnossa.  Elvis päästetään piakkoin hiehojen taivaaseen. Ei taida kuntoutua enää. Edellisen karsinan asukit vahigoitti sitä niin pahasti.

Ählämin otin viimeiselle paikalle lypsyyn. Ensin lypsin sen ja sitten laitoin jalan kiinni. Pesin harjan kera utareen ja aloin puristaa siitä. Tulehdus on puskenut utareeseen reijän, josta puristin mössöt ulos. Ählämiä ei siemennetä enää. Siitä tuli yhden kauden lehmä. Laitoin elukan sitten karsinaan yöksi, eipähän levittele paskojaan ympäri navettaa...