Suomi on bryokraatikoiden mallimaa. Tässä maassa osataan pilkunviilaus pilkulleen! Tämän päiväinen pilkunviilaus on oikean pilkunviilauksen taidonnäyte.

Kaksi (2) tarkastajaa on tulossa tarkistamaan navettaan, että ISK-lehmä Venla on oikeasti olemassa. Ettemme kurjat karjatilalliset ole viilanneet byrokraatteja linssiin ilmoittamalla tukikelpoiseksi eläimeksi olematonta elukkaa. Siis ole keksineet korvanumeroa ja syntymätunnusta olemattomalle eläimelle. Hurraa ja eläköön Suomi!!! Voimme olla ylpeitä asuessamme, maassa jonka ylivertaista järjenköyhyyttä todistamme jälleen.

Venla, tuo paperille ilmoitettu ISK-lehmä seisoo tai makaa nyt tärkeilijöitä varten poikimakarsinassa, että he voivat ihan omin silmin todeta *ottaa vaikka kuvan* lehmän olemassaolosta. Mutta sen lisäksi meillä tulee olla Venlan kantakirja sekä paperit missä todistetaan kyseisen elukan korvamerkkitunnuksineen kuuluvan karjaan. Putosiko joku jo kärryiltä?? Lisäksi aijon kyllä todistaa heille EEPOKSENKIN olemassa olon. Niin, sillä jokaiseksi tukikelpoiseksi elukaksi hyväksytyllä elukalla pitää olla korvauseläin. Venlan korvauseläin on sen oma vasikka. Emme siis saa tukea Eepoksesta. Eepos parka on varalla, jos Venlalle käy hullusti elämäntiellä. 

Nyt todistamme oikein kaksinkerroin eläimen olemassaolon. Vau! Ei ole vielä tullutkaan mieleen kirjailla papereihin olemattomia eläimiä. Näin meitä karjatilallisia lähes rikollisina pidetään.

Miten moni muun alan yritys syynätään yhtä perusteellisesti, etteivät vaan yritä viilata silmään ja puijata rahaa eu:lta?

Mikä huvittavinta, että tämä tarkastajien vierailu tilalle syynäämään nurkkiamme tulee luultavasti maksamaan yhteiskunnalle enemmän, kun se euromäärä jonka saamme alkuperäiskarjatukea YHDELLE lehmälle.

ELÄKÖÖN papereiden pyörittäjien yhteiskunta! Kyllä se on aina joku muu kuin viljelijä, joka rikastuu. Kaikki kateelliset tännepäin: Suomi on vapaa maa, perustakaa oma karjatila, tutustukaan tiiliskivikasaan nimeltaä näin haen eu-tukea. Siis sitä *huimaa* summaa, josta kaupunkiväki on aivan sairaan kateellinen. Ja se on lehdessä tekstiviesti-palstan suosituin parjaamisen aihe. Voi pojat, kun tietäisitte aikuistenoikeasti miten "hauskaa" tämä maatalousyrittäjän elämä on, pitäisitte suunne visusti supussa.