Hain Hepun koulusta ja Nalle jäi pikkuväen vartijaksi. Ajettiin kaupunkiin, oli treffit mummin kanssa. Ensin vietiin nälkäinen Heppu lounaalle, koulun sössöjä ei kukaan täysjärkinen mahaansa lapa. Ruoat huononevat vuosi vuodelta..

Kun Hepun kupu oli täynnä, piti mennä uusimaan Hepunkin sim-kortti. Tiistaina uusin Nallen sim-kortin. Lakkasivat pelittämästä ihan tuosta vaan.

Kun korttiasiat oli reilassa, Heppu lähti mummin kanssa omille asioille ja minä karkasin omilleni.

Myöhemmin tavattiin uudelleen ja alettiin etsimään Hepulle verkkareita. Koko keskustan sai kääntää ympäri, eikä riivatun pöksyjä löytynyt.

Eipä sitten auttanut, kuin alistua ajamaan neljänruuhkassa Prismalle. Sieltäpä sitten verrarit löytyi, minulle farkut ja uudet ratsastushanskat. Sitten vielä käytiin ostamassa Gerrulle kasa harjoitteluhiiriä ja valjaat. Pikkukissikokoa. Kelpaa oransseissa nahkavaljaissa esiintyä eläinlääkäriasemalla.

Mummille vielä ajettiin hetkeksi istumaan. Mummi oli silläaikaa ehtinyt kotiinsa pyörällä. Me kun olimme Mersulla liikenteessä, ei voitu kuskata mummia. Mersu kun on kaksipaikkainen auto. 

Kotiin tultiin seitsemän korvilla...