Eilen oli lomarenkaan kokous aamupäivällä, josta singahdimme kaupunkiin. Siellä tietenkin koko päivä hurahti. Kävimme mm. käännättämässä Vatin penkin nenämenosuuntaan, sillä typykkä on kasvanut "jalat kiinni selkänojaan". Nyt mahtuu töppöset ja mikä parasta etupenkkiä saa tarvittaessa taaksemmaksi. Tuli autoon tilaa kerralla. Tuossa lastentarvikeliikkeessä on 100%:sti paras palvelu.

Kävimme jollain uudella jättikokoisella kirpparilla. Sieltä löytyi peräti seitsemällä eurolla leipäkone. En ole ehtinyt sitä vielä testaamaan...

Viivana kotia tultua navetalle. Heti elukat asemalle ja lypsylle. Juosten suunnilleen lypsin, enkä ihan kaikkea ehtinyt. Loput jäi toisille, koska piti ehtiä vanhempainneuvoston kokoukseen. Kokous kesti kaksi ja puolituntia, jonka jälkeen jäin vielä palaveeraamaan kahden äidin kanssa pihalle puoleksi tunniksi. Itse kokous oli ihan ok, mutta koulun asenne vanhempien tärkeäksi kokemaan asiaan oli todella nuiva. Suorastaan torjuva. Nuoret leimattiin valehtelijoiksi ja heidän vanhemmat herkkäuskoisiksi hysteerikoiksi. Eestäänpähän vielä löytävät, prkl!!!

Kello ilmoitti liki nukkumaanmenoaikaa, kun lopulta kotiin pääsin.