Ammua ei ole tarvinnut sitoa, Alohaa ja Arabiaa sitten senkin edestä. Lisäksi Arabia ei anna mitään ilman hormoonia.Ählämi on siitä suvusta ainoa täysjärkinen elukka ja sekin on poistolistalla.

Viilan ilmoitin juuri taivasautoon. Ei heru mitään. Rauha polki toisen takavetimensä ja vahvasti ehdolla samaiseen kyytiin. Rauha pitää vaan saada kiireellisenä, nostelee lämpöjä. 

Ötökkää olen sitonut, se elukka on kiero kuin korkkiruuvi. Tähtäilee sorkalla päähän.

Kolmas rehusato tehtiin männä viikolla. Paaleihin meni. Keräilin lypsyn jälkeen alapellolta säkkiin tuoretavaraa, tai kuivaheinäksi sen sopi laskea. Toti veteli hullukiilto silmissä.

Totiakaan ei enää tarvi sitoa, lisäksi sen voi lypsää missä kohtaa tahansa. Sanoin Vitamiini on alkanut seisoa heilumatta, ei sidontaa.

Finksiä lypsetään kerran päivässä, umpeen menossa. Pesetan utare on kuin kaksi rantapalloa, ei vaan poiji. Limottelee, mutta muuta ei tapahdu. Utra ja Sussu ovat myös poikimassa tällä kuulla.

Maitoauto tulee yli puolituntia aijemmin nykyisin. Taas reitiltä tipahtanut yksi tila pois. Tarkoittaa sitä, että iltalypsy on aikaistettava. Muuten maito ei ehdi jäähtyä ennen auton tuloa. 

Vasikkakarsinassa on nyt kaksitoista pikku pyrriä. Olen ilmoittanut välitykseen Usvan kaksoset, mutta eipä vain viestiä kuulu että hakisivat ne. Hilla on oma suloinen itsensä. Koetin saada siitä kännykällä kuvaa tänä iltana, mutta eihän siitä mitään tullut. Hiivatin vasikka ei pysy hetkeäkään paikoillaan. 

Venla mököttää, koska olin lomalla. Niin käy aina.