Kaksosten kanssa neuvolassa kävin. Tunti sillä reissulla aina vähintään hurahtaa. Molemmat vierastivat ensin ja sitten suostuivat palikkatesteihin. Mukana oli opiskelija, jonka kanssa suostuivat armollisesti nuppipalapelien tekoon. Terveydenhoitajaa mulkoilivat epäluuloisesti. Hän kun on se henkilö, joka aina pistää kun sen lähelle päästää... kurja ihminen siis.

Hatin strategiset mitat:                      Vatin mitat:     

11,9kg - 86,3cm                                  11,46kg - 86,5cm

Jotta kovin tasaista on.

Neuvolan jälkeen ajettiin pankille, nostin rahnaa Mökön ratsastuskorttia varten ja sitten kaupalle. Ensimmäistä kertaa kävin Hatin ja Vatin kanssa kaupassa -ilman rattaita. Kumpikaan ei suostunut työntämään pikkukärryjä. Vaan Hatti kauhuissan pyysi syliin ja sujautin hänet ostoskärryihin istumaan. Vatti otti tiukasti kädestäni kiinni ja kulki kärryn vierellä. Välillä piti kantaa.

Kun sain ostokset hihnalle, kaikkien sääntöjen vastaisesti nostin Vatin kärryyn sisälle istumaan. Kassamyyjä suhtautui hyvin ymmärtäväisesti. Hänellä itsellääkin kaksoset.

Työnsin sitten ostokset ja Hatin kärryillä autoon, jonka olin viisaasti parkkeerannut aivan ensimmäiseen ruutuun kaupan eteen ja Vatti kulki mukana kädestäpitäen kuin villakoira. Ensin Vatti autoon, sitten ostokset ja lopulta Hatti. Ovet lukkoon ja kärri kauppaan.

Siitä hyvässä järjestyksessä kohti kotia. Pihassa purin ensin ostokset, sitten lapset. Kaksoset sai riisua ja laittaa samantien nukkumaan. Simahtivat heti.