Tunnin roikuin arvauskeskuksen jonossa tänä aamuna. Ja sen tunnin aikana olivat jo jakaneet maailmalle kaikki päiväajat. Kun lopulta pääsin läpi, todella kyllästyneen kuulloinen hoitaja vastasi puhelimessa. No, sairaanhoitajan ultrattavaksi lupasivat ajan.

Koska Nalle tuli kotiin jo ennen yhtä, lähdimme lähinpään kahdestaan. Jätimme nyrpeänaamaisen Nallen huolehtimaan kolmikosta.

Meikä sai nyt vihdoinkin itsellen metsurin turvasaappaat ja -haalarin. Tartten vielä sen käyttökoulutuksen sahaan. Jos se nyt lohkeaisi helpommalla mankumisella. Mulla on tuolla takapihalla "kirveelle" töitä, mutta en aikuisten oikeasti jaksa käsisahalla niitä kitkuttaa.

Käytiin tokmannilla, josta ostin aurausviittoja pihaan. Istutusten turvaksi, talven linkomiestä ajatellen  ja mustan sprymaalin paaleja varten.

Käytiin sitten leipomon kahvilassa sumpilla ja leivoksella ja naapuriliikkeen nippelikaupassa, lokerikkoja katsomassa mm. navetalle.

Äkkiä kotiin ja auton vaihto lennossa. Lähdin arvauskeskukselle tukka vinossa ajamaan.

Ilmouduin sisään ja iskin perseeni penkkiin. Samassa lääkäri kutsui sisään. Olin hämmästynyt, kun aikani oli hoitajalle. Ei valittamista. Lekuri kuunteli keuhkot ja tutki liki kaikki yläpään ruumiinaukot. Antibioottia tuli sivuonteloiden tulehdukseen ja saikkua päälle. Eri asia sitten saako lomittajaa. Viimeinen lomapäivä oli tänään.

Ja se Torkun vasikka sitten kuoli.