Iltatöille pääsin onneksi etuajassa, kun Nalle tuli lukiosta aijemmin.

Laittelin ensin vakiohommelit ja sitten vasikoille juomat, tyrkin rehut nuorkarjalle ja ummessaoleville.

Aloin ajamaan kerrankin ajoissa elukoita asemalle. SItten katse nauliutui Venakkoon!!! Peräpäästä roikkui ikäänkuin jälkeisiä.  Ajoin aseman kautta Venakon karsinaan ja aloin katselemaan paikkoja mahdollisen vasikan varalta.

Anoppi sitten suostui kokeilemaan. Vasikka ei ollut onneksi vielä syntynyt, HUH!! Vedet kylläkin oli menneet. Kysymys oli kuitenkin Facetin vasikasta.

Vasikkalasta nupoutettiin eläinlääkärikäynnin yhteydessä nyt melkoinen läjä vasikoita. Meillähän siis rauhoitetaan ja kipupiikitetään vasikat ennen nupoutusta.

Utra on rauhoittunut sen verran, ettei tarvitse sitoa mutta varuillaan saa silti olla. Ammua ei tarvitse sitoa, jos se seisoo viimeisenä rivissä. Vakiohyppelijät ovat: Aloha-Aronia-Arabia-Vokaali-Ämpäri,  ja nämä ovat nyt hullusjärjestyksessä.

Livahdin aijemmin iltatöiltä -jälleen kerran- ja lähdin tupaan valmistelemaan Nappua illan juhliin.  Meninmme Napun kanssa seurakunnan järjestämille 4-vuotis syntymäpäiville.

Siellä laulettiin ja leikittiin ja syötiin herkkuja. Kaikki sankarit saivat koritn, ruusun ja heijastimen. Napulla oli oikein mukavaa, pöytäseurueena meillä oli kerhokaveri.

Ja kaikeksi kurjuudeksi se vasikan riiviö oli sonni.

Ja ps. Heppu täytti tänään 13 vee! Juhlii myöhemmin..